Michelle heeft een leuke middag als Junior Reporter.

Vrijdag 25 oktober 2019 om 08:43

Afgelopen zondag was de 13 jarige Michelle Junior Reporter bij de wedstrijd FC Groningen - Sparta Rotterdam. Lees hieronder verder voor haar verslag.

Naam: Michelle
Datum: 20 oktober 2019
Wedstrijd: FC Groningen – Sparta Rotterdam
Favoriete speler: Sergio Padt
Verwachte uitslag: 3-1

Opstelling:
Padt, Zeefuik, Te Wierik, Itakura, Van Hintum; Matusiwa, El Messaoudi; Hrustic, El Hankouri, Warmerdam; Benschop.

Scoreverloop
1-0 85' Sierhuis
2-0 94' Benschop

1e helft:
Veel kansen gecreeerd. Goede duels en de aanvallen waren ook prima. Goed rust in het spel gehouden met name Padt. Veel over de verdediging gespeeld. Er werd wel goed gevoetbald, maar ze maakten hun kansen niet af. Bal bescherming kon beter.

Ruststand: 0-0

2e helft:
FC Groningen kreeg een penalty tegen, na het bewijs van de VAR. Padt was de held van de penalty, want hij stopte de penalty. Sparta speler Dervisoglu krijgt een gele kaart. Van Kaam komt er in voorvan Hintum. Sparta gaat ook wisselen, Veldwijk komt er in voor Dervisoglu. Sierhuis komt er in voor Hrustic en ook Sparta wisselt nog een keer. Er wordt meer druk gezet dan in de 1e helft. Groningen brengt een laatste wissel; Gudmundsson komt er in voor Matusiwa.
Kaj Sierhuis maakte de 1-0 in de 84e minuut. Sparta wisselt en Duarte komt er in voor Smeets.
Er komen 5 mnuten bij. Keeper van Sparta krijgt een rode kaart. FC Groningen krijgt een penalty en Benschop scoort de 2-0.

Beste speler: Sergio Padt
Overige bijzonderheden: De kopstoot van de keeper van Sparta