string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Met de auto naar het stadion? Maak gebruik van ‘auto-delen’.

Zondag 04 september 2022 om 10:07

FC Groningen sluit zondagmiddag speelronde 5 van de Eredivisie af. Vitesse is in Euroborg vanaf 16.45 uur de tegenstander. Kom vroeg naar het stadion, er is zondagmiddag veel te beleven in en rondom Euroborg. Tickets zijn online te koop of op de wedstrijddag vanaf 15.15 uur bij de kassa’s van het stadion. 

JW2022202313841

Euroborg opent om 15.15 uur de deuren en een half uur eerder (14.45 uur) kunnen supporters samenkomen op het Supportersplein voor het stadion. Daar staat onder meer een foodtruck, een biercarrousel en een koffiewagen. Het is nuet toegestaan om eten en drinken van het Supportersplein mee te nemen in Euroborg. Aan de andere kant van het stadion is een supportersplein speciaal voor kinderen te vinden. Met onder meer een springkussen, voetbalveld en opblaasgoal. Omstreeks 15.00 uur komt de FC-selectie aan bij het stadion met de spelersbus.
 
Supporters die zondag met de auto naar Euroborg komen moeten nog altijd rekening houden met werkzaamheden op verschillende plekken en dus verkeershinder. Gelukkig zijn de werkzaamheden aan het Herningweg afgerond waardoor parkeerplaats P3 weer van twee kanten te bereiken is en ook de uitstroom bij het stadion minder hinder ondervindt dan de afgelopen twee thuiswedstrijden. Kijk voor de actuele informatie op www.groningenbereikbaar.nl.
 
Samen naar Euroborg
Zoek je nog een rit naar het stadion, of heb je een plaats over in de auto? Meld dit dan op www.fcgroningen.nl/auto-delen. Een idee ontstaan vanuit de Supportersvereniging. Samen naar FC Groningen. Het is gezelliger, kostenbesparend en beter voor het milieu. Automobilisten kunnen vanzelfsprekend gebruikmaken van de P&R mogelijkheden. Vanuit P&R Haren en P&R Hoogkerk rijden vanaf twee uur voor aftrap pendelbussen van Drenthe Tours. Een retour kost €4,-. De laatste bus vertrekt 25 minuten voor aftrap vanaf de P&R. Terug rijden de bussen tot een uur na het laatste fluitsignaal vanaf het stadion.
 
Via het Openbaar Vervoer is Euroborg goed te bereiken, het stadion ligt op loopafstand van Station Europapark. Plan je reis op www.9292.nl. Supporters die op de fiets naar het stadion kunnen komen, kunnen de fiets gratis stallen achter de Kolenmuur of in de stallingen rondom het stadion.
 
Tickets
Heb je nog geen kaarten? Bestel ze eenvoudig via https://tickets.fcgroningen.nl of koop ze op de wedstrijddag aan de kassa. Sinds dit seizoen kan in Euroborg enkel met PIN worden betaald. 

JW2022202313862

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé

3 weken geleden

Maak kennis met Ali Khalil uit de onder-16: ‘ik doe er alles aan om te winnen’

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Nils Eggens: ‘Voetballen geleerd van mijn grote broer’