string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Meijer verkozen tot Best Western Strijder van het Jaar.

Woensdag 30 juni 2021 om 16:00

Bjorn Meijer is uitgeroepen tot Best Western Strijder van het Jaar binnen de Opleiding van FC Groningen. De verdediger ontving de prijs eerder deze week op de locatie van Best Western Plus Hotel Groningen Plaza op een steenworpafstand van Sportpark Corpus den Hoorn. Meijer speelt komend seizoen in FC Groningen onder 21 en maakte in de laatste competitiewedstrijd van afgelopen seizoen zijn debuut in de Eredivisie. 

bjornmeijersvhj

Meijer was één van de vijf genomineerden voor de eretitel Best Western Strijder van het Jaar. Elke speler binnen de Opleiding kan worden genomineerd door de trainer/coach/manager. Uit de voorgedragen spelers wordt vijf keer per seizoen een genomineerde gekozen voor de prijs Best Western Strijder van het Jaar.
 
Bij de nominatie voor Best Western Strijder van het Jaar wordt onder meer gekeken naar gedrag dat past binnen de kernwaarden van de Opleiding: ‘Aanpakken’,  ‘Reëel’ en ‘Groei’. Verdediger Bjorn Meijer was dit seizoen de vijfde en laatste genomineerde en is uiteindelijk als winnaar verkozen. Hij wordt hiermee de opvolger van Thomas Poll. Eerder wonnen Ludovit Reis, Tom van de Looi en Leonel Miguel de eretitel.
 
Meijer kende een seizoen waarin hij lang moest revalideren van een blessure. “Het is een beloning van een bewogen jaar,” zegt de Best Western Strijder van het Jaar 2021. “Een heel mooie eer en ik ben trots op deze prijs.” Meijer bedankt zijn teamgenoten van afgelopen seizoen van FC Groningen onder -18 voor de mogelijkheid de prijs te winnen. “Hoewel we geen wedstrijden hebben gespeeld, hebben we het niveau in de trainingen heel hoog kunnen houden waardoor iedereen en ik dus ook wel stappen hebben kunnen maken.”
 
Trainer Sander van Gessel spreekt zijn waardering uit voor de werklust van de verdediger. Naast het ontwikkelen als voetballer, behaalde de back zijn VWO-diploma en debuteerde in het eerste elftal. “Het officiële debuut was prachtige stimulans en ik hoop dat deze prijs een extra stimulans is om door te zetten.”
 
Bekijk via onderstaande video de reportage over de uitreiking van de prijs Best Western Strijder van het Jaar aan Bjorn Meijer. 

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé

3 weken geleden

Maak kennis met Ali Khalil uit de onder-16: ‘ik doe er alles aan om te winnen’

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Nils Eggens: ‘Voetballen geleerd van mijn grote broer’