string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Matchwinner El Hankouri Office Centre Man of the Match.

Dinsdag 06 april 2021 om 12:49

Doelpuntenmaker Mo El Hankouri is gekozen tot Office Centre Man of the Match na de gewonnen wedstrijd tegen VVV-Venlo. De aanvaller schoot in de slotfase van het duel FC Groningen op fraaie wijze naar een 1-0 overwinning. Tomas Suslov kreeg genoeg stemmen voor een tweede plaats, Ko Itakura werd derde. 

De Office Centre Man of the Match wordt in het seizoen 2020/2021 bij ieder thuisduel gekozen door middel van een verkiezing. Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete speler van de wedstrijd via een formulier op de website. Tot het laatste fluitsignaal is het mogelijk om je stem uit te brengen. Ook bij de uitwedstrijden van FC Groningen bestaat de mogelijkheid via de website te stemmen op de Office Centre Man of the Match. https://www.fcgroningen.nl/motm 
 
Het stemmen op de Office Centre Man of the Match voor de uitduels van FC Groningen in de Eredivisie loopt tot en met de maandag 12.00 uur na een gespeelde uitwedstrijd eveneens dus via het speciale formulier op de website https://www.fcgroningen.nl/motm  

Zolang er geen supporters aanwezig mogen zijn bij de wedstrijden vanwege de coronamaatregelen zal ook de verkiezing van de Office Centre Man of the Match na thuiswedstrijden open blijven tot de daaropvolgende maandag 12.00 uur. 
 
Puntentelling 
De Office Centre Man of the Match krijgt drie punten voor het totaalklassement, de nummer 2 twee punten en de nummer 3 krijgt één punt voor de ranglijst. De speler, die na afloop van de laatste reguliere competitiethuiswedstrijd van het seizoen bovenaan staat of niet meer te achterhalen is door zijn teamgenoten, wordt uitgeroepen tot Office Centre Speler van het Jaar. Bij een gelijk puntentotaal is het aantal verkiezingen tot Office Centre Man of the Match doorslaggevend. Spelers die tijdens het seizoen vertrekken, worden geschrapt uit het totaalklassement. 

Uitslag VVV-Venlo-thuis
Mo El Hankouri 3 punten
Tomas Suslov 2 punten
Ko Itakura 1 punt
 
Tussenstand na 28 speelrondes
1   Ko Itakura     41 punten
2   Jørgen Strand Larsen  21 punten
3   Sergio Padt    16 punten 
3 Tomas Suslov    16 punten
5   Ahmed El Messaoudi    15 punten 
6  Azor Matusiwa  14 punten
7  Mo El Hankouri   10 punten
8 Gabriel Gudmundsson 7 punten 
9  Patrick Joosten  4 punten 
9  Bart van Hintum   4 punten
11 Paulos Abraham  3 punten
11  Ramon Pascal Lundqvist  3 punten
13  Alessio da Cruz  2 punten
14  Arjen Robben     1 punt
14  Joël van Kaam    1 punt
14 Daniël van Kaam 1 punt
 

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht naar zondagmiddag vanwege bekerduel

5 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

5 dagen geleden

Druk programma op Corpus zaterdag, onder-21 thuis tegen Feyenoord