string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Mahi, Zeefuik, Luciano, Nevland in FCG TV.

Vrijdag 07 december 2018 om 11:15

FC Groningen TV heeft vanavond op FOX Sports een uitgebreide reportage van 'De Helden van Weleer' die afgelopen zondag aanwezig waren bij FC Groningen - NAC Breda. Daarnaast is er een voorbeschouwing op de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo.

Afgelopen zondag waren er ruim 60 oud-spelers van FC Groningen aanwezig in het Hitachi Mobility Stadion. 'De Helden van Weleer' maakten in de pauze van FC Groningen – NAC Breda een ereronde en werden ouderwets toegezongen door de FC-Groningen supporters. FCG TV heeft vanavond een uitgebreide reportage rond de terugkeer van de vele helden en spreekt onder anderen met Luciano da Silva, Erik Nevland, Maikel Kieftenbeld, Johan Kappelhof en Adri van Tiggelen.

Daarnaast is er een terugblik op de ruime zege op NAC met Mimoun Mahi en Deyovaisio Zeefuik en wordt er vooruitgekeken naar de uitwedstrijd van komende zondag tegen VVV-Venlo.

NB! FC Groningen TV wordt vanavond om 18.45 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 3. De uitzending wordt vanavond om 23.15 uur en 01.00 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV te zien om 09.00 uur en 14.30 uur op kanaal 3 en zondag om 13.55 uur op kanaal 2, voorafgaande aan VVV Venlo – FC Groningen. Aansluitend is zondagmiddag om 17.00 uur op kanaal 2 de FOX Sports DOC 'Het shirt van Altobelli' te zien. Kijk voor de exacte tijden op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gerelateerd nieuws.

7 dagen geleden

Jens Schraven tekent eerste contract bij FC Groningen

2 weken geleden

In Memoriam: eerbetoon aan onze supporters

1 maand geleden

Van der Ree maakt seizoen af als hoofdtrainer FC Groningen