string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Mahi, Hiariej, Reijnen en Koeman in FCG TV.

Vrijdag 14 april 2017 om 08:37

FC Groningen TV heeft vanavond een uitgebreid gesprek met Etiënne Reijnen. Daarnaast is er een vooruitblik op de wedstrijd tegen PEC Zwolle met Mimoun Mahi en Tom Hiariej en wordt er een bezoek gebracht aan Erwin Koeman in Liverpool.

Afgelopen zaterdag verloor FC Groningen met 4-3 van ADO Den Haag. Een wedstrijd die vooral veel gespreksstof opleverde over de wijze waarop de FC de doelpunten tegen kreeg. FCG TV bespreekt met Etiënne Reijnen wat er fout ging tegen ADO en kijkt met hem vooruit naar de wedstrijd van zondag tegen PEC Zwolle, de club waar hij van 2005 tot 2011 voor speelde.

Ronald en Erwin Koeman doen het dit seizoen prima met het Engelse Everton. De coach en assistent-coach doen met Everton volop mee om plaatsing voor Europees voetbal. Emiel Venema van FCG TV bezocht onlangs Erwin Koeman thuis op in Liverpool en bracht tevens een bezoek aan het trainingscomplex van Everton, Finch Farm.

Komende zondag komt PEC Zwolle op bezoek in het Noordlease Stadion. FCG TV blikt vooruit op de ontmoeting met topscorer Mimoun Mahi en Tom Hiariej. Eén ding wordt duidelijk uit de gesprekken: beide willen revanche voor de nederlaag van zaterdag tegen ADO.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.45 uur en 23.05 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV te zien om 15.35 uur, 17.55 uur en 23.15 uur op kanaal 3 en zondag om 11.45 uur op kanaal 3.

FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’