Mahi en Idrissi keren terug in eerste selectie

30 oktober 2017

Mimoun Mahi en Oussama Idrissi keren per direct terug in de eerste selectie van FC Groningen. Dat hebben clubleiding en technische staf na gezamenlijk overleg besloten.

Het duo was de afgelopen week disciplinair gestraft en miste hierdoor onder meer de bekerwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade en het competitieduel van zondagmiddag met Sparta in Rotterdam.
 
Maandagochtend hebben de betrokkenen met elkaar om tafel gezeten en de uitkomst van de gesprekken was dat Mahi en Idrissi weer kunnen aansluiten bij de trainingen van de eerste selectie. Dit betekent ook dat Mahi en Idrissi voor hoofdtrainer Ernest Faber weer beschikbaar zijn voor de wedstrijden van het eerste elftal.
 
Mimoun Mahi laat in een reactie weten: “Vorige week heb ik al direct laten weten dat ik spijt heb van wat is gebeurd. Daarvoor heb ik mijn oprechte excuses aangeboden en heb ik de straf die mij werd opgelegd volledig geaccepteerd. Nu wil ik niets liever dan het team weer helpen en gaan trainen en voetballen.”
 
Idrissi sluit zich hierbij aan. “Ook ik heb iets niet goed gedaan en het gevolg daarvan is bekend. Ik ben erop gebrand weer aan te sluiten bij de eerste selectie en te laten zien dat ik ook een hele goede rol in het team kan hebben.”

Laatste nieuws