string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Mahi, Bacuna, Padt, Schilt in FC Groningen TV.

Vrijdag 04 november 2016 om 11:22

FC Groningen TV blikt vanavond vooruit naar de wedstrijd tegen NEC met Ernest Faber, Mimoun Mahi en Juninho Bacuna. Daarnaast brengt Sergio Padt een bezoek aan de training van Kids United en krijgt FC Groningen onder-17 kickbokstraining van Sem Schilt.

Zaterdagavond gaat FC Groningen in Nijmegen op bezoek bij NEC. Voor trainer Ernest Faber is het een speciale wedstrijd want vorig seizoen zat hij als hoofdverantwoordelijke nog op de bank bij de Nijmegenaren. FCG TV blikt met Faber vooruit naar de ontmoeting van komende zaterdag en laat over dat duel tevens Mimoun Mahi en Juninho Bacuna aan het woord.
 
Dit seizoen is Sergio Padt namens FC Groningen ambassadeur van Kids United. Padt bezoekt regelmatig trainingen en wedstrijden van Kids United, zo ook de training van deze week in het Indoor Soccer Centre. FCG TV is erbij en hoort meteen positief nieuws van Kids United-oprichter Onno Kukler.
 
Dit seizoen krijgen de onder-15-, onder-17- en onder 19-teams van FC Groningen een aantal trainingen van viervoudig K1-wereldkampioen Sem Schilt. De trainingen zijn een klein onderdeel van de totale opleiding van FC Groningen. Motorische scholing, weerbaarheid, assertiviteit, grensverleggend, fysieke prikkels, doorzetten, aanvallen, verdedigen en omschakelen zijn kwalificaties die van toepassing zijn op de trainingen van Schilt en die zorgen voor een andere manier en beleving van trainen. FCG TV is bij de training die FC Groningen onder-17 deze week van Schilt kreeg.
 
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.25 uur herhaald op kanaal 3 en om 23.15 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 13.45 uur en 15.45 uur op kanaal 3 en om 12.00 uur en 19.10 uur op kanaal 5, voorafgaand aan NEC – FC Groningen. Na dat duel is om 22.00 uur op kanaal 5 de FOX Sports Doc 'Als je maar niet zoals Hans Nijland wordt' te zien.
 
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.00 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Jens Schraven tekent eerste contract bij FC Groningen

1 week geleden

In Memoriam: eerbetoon aan onze supporters

4 weken geleden

Van der Ree maakt seizoen af als hoofdtrainer FC Groningen