string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Määttä Koning van de Wedstrijd na Jong PSV-thuis.

Dinsdag 19 september 2023 om 12:00

Isak Määttä maakte maandagavond het eerste doelpunt in de met 4-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Jong PSV. De eerste treffer in het groen-witte shirt voor de Noor. De vleugelspeler werd na afloop van de wedstrijd door de 18.980 FC-supporters in Euroborg uitgeroepen tot Koning van de Wedstrijd. Goalgetters Paulos Abraham en Kevin van Veen werden tweede en derde.

De Koning van de Wedstrijd wordt iedere competitiewedstrijd uitgeroepen. De speler, die na afloop van de laatste reguliere competitiethuiswedstrijd van het seizoen bovenaan staat of niet meer te achterhalen is door zijn teamgenoten, wordt uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Bij een gelijk puntentotaal is het aantal verkiezingen tot Koning van de Wedstrijd doorslaggevend. Spelers die tijdens het seizoen vertrekken, worden geschrapt uit het totaalklassement.

De speler die is uitgeroepen tot Koning van de Wedstrijd krijgt drie punten voor het totaalklassement, de nummer 2 twee punten en de nummer 3 krijgt één punt voor de ranglijst. Stemmen kan via: www.fcgroningen.nl/koning

Bij thuiswedstrijden wordt de Koning van de Wedstrijd direct na het laatste fluitsignaal bekend gemaakt. Ook tijdens uitwedstrijden kunnen supporters stemmen. Wanneer er op vrijdagen of in het weekend een uitwedstrijd wordt gespeeld, loopt de periode om te stemmen tot maandag 10.00 uur. Bij wedstrijden op maandag, loopt deze periode tot dinsdag 10.00 uur.  

Uitslag Jong PSV-thuis

 1. Isak Määttä
 2.  Paulos Abraham
 3.  Kevin van Veen

Algemeen klassement.

 1. Romano Postema    6 punten
 2. Isak Määttä 6 punten
 3. Fofin Turay              4 punten
 4. Kevin van Veen 4 punten
 5. Noam Emeran         4 punten
 6. Radinio Balker         3 punten
 7. Marvin Peersman 3 punten
 8. Johan Hove 2 punten
 9. Paulos Abraham 2 punten
 10. Marco Rente           1 punt
 11. Michael Verrips 1 punt

Gerelateerd nieuws.

7 uur geleden

FC Groningen verlengt contract met Luciano Valente

1 dag geleden

Oud-voorzitter Jaap van der Linde overleden

2 dagen geleden

Open Dag FC Groningen op zaterdag 3 augustus