string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Maaskant: ‘Hopen op mooie kleine tegenstander’.

Dinsdag 30 oktober 2012 om 23:48

Trainer Robert Maaskant hoopt dat donderdag bij de loting voor de achtste finales een ‘mooie kleine’ tegenstander uit de koker komt. De amateurs van ADO ’20 en Rijnsburgse Boys behoren tot die categorie. Maaskant vond dat zijn ploeg verdiend de volgende ronde heeft bereikt.

Maaskant: “In de eerste helft waren wij wat meer op de helft van ADO Den Haag. Vanuit ons perspectief was het doelpunt een goede goal met een uitstekende actie van Burnet en Kirm en De Leeuw die patent heeft op dergelijke goals.”
“Tot de laatste twee à drie minuten zijn we niet in de problemen geweest. Bij de vrije trap van Danny Holla was het nog even oppassen, maar ‘all and all’ zijn we wel terecht door naar de volgende ronde. Het is nu te hopen dat we een mooie kleine tegenstander treffen bij de loting op donderdag.”
Trainer Maurice Steijn van ADO Den Haag: “Wie het programmaboekje heeft gelezen, weet dat Robert en ik er hetzelfde over denken. De elftallen zijn gelijkwaardig aan elkaar en de strijdwijze ook. De wedstrijd in Den Haag voor de competitie werd door Sparv beslist. In deze wedstrijd vond ik de ploegen in het eerste halfuur ook gelijkwaardig. Wij hebben wat corners gehad en Groningen speelde vooral zuinig.”
“Het was helemaal in evenwicht en toen gaven wij de eerste goal weg. Wij waren aan het voetballen en na een verkeerde aanname rond Groningen het overigens goed af. Daarna was er dat hachelijke moment met Zwinkels. In de rust moest Wormgoor er noodgedwongen af. Groningen kon de wedstrijd redelijk makkelijk uitvoetballen. Met Beugelsdijk in de voorhoede hebben we nog ‘alles of niets’ gespeeld, maar de krachten vloeiden uit de jonge ploeg weg. En een gelukje hadden we vanavond niet aan onze zijde.”

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren