string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Lukkien: ‘Slechts één ding in het hoofd: winnen’.

Donderdag 28 september 2023 om 13:00

Voor FC Groningen staat er morgenavond, vrijdag 29 september, een nieuwe thuiswedstrijd op het programma. Vanaf 20.00 uur is FC Den Bosch de tegenstander in Euroborg.

Hoofdtrainer Dick Lukkien moet na twee overwinningen op rij noodgedwongen aanpassingen maken in zijn basisformatie. Marco Rente dient één duel schorsing uit te zitten na zijn rode kaart van vorige week tegen Helmond Sport. De aanvallers Fofin Turay en Noam Emeran vielen in Helmond geblesseerd uit en ontbreken tegen FC Den Bosch. “Daarentegen staat de terugkeer van Romano Postema in de wedstrijdselectie”, vertelt Lukkien. Laros Duarte en Daniël Beukers zijn nog niet inzetbaar. “Als Daniël goed door de laatste training komt, dan kan hij zaterdag minuten maken bij FC Groningen onder-21.”

Lukkien is duidelijk als het gaat om de opdracht waarmee FC Groningen morgenavond tegen FC Den Bosch van start gaat: “We moeten volledig op jacht gaan naar de drie punten. Met een kolkende Euroborg erachter, moeten we laten zien wat we willen. We hebben slechts één ding in het hoofd: winnen.”

Scheidsrechter

FC Groningen – FC Den Bosch staat vrijdagavond vanaf 20.00 uur onder leiding van scheidsrechter Martin Pérez. Het stadion opent de poorten om 18.30 uur. Supporters kunnen voorafgaand aan de wedstrijd samenkomen op het supportersplein voor Euroborg. Kaarten voor het duel met FC Den Bosch zijn te bestellen via: https://tickets.fcgroningen.nl/

Bekijk hier de volledige voorbeschouwing met Dick Lukkien, waarbij de hoofdtrainer van FC Groningen onder meer terugkijkt op de winst in Helmond, zijn licht laat schijnen op de speelwijze van tegenstander FC Den Bosch én praat Lukkien over de spion die hij in zijn staf heeft voor het duel van morgenavond.

Speler van het Jaar

Ook dit seizoen kiezen de supporters weer de Speler van het Jaar door bij elke wedstrijd een stem uit te brengen op de Koning van de Wedstrijd. Breng via deze link je stem uit op je favoriet tegen FC Den Bosch: https://www.fcgroningen.nl/koning

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding

3 dagen geleden

Opleiding bedankt uitzwaaiende spelers

2 weken geleden

Gezellige dag tijdens de Corponello Cup