string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Lukkien: ‘Goede gevoel van de laatste maanden meenemen naar 2024’.

Zondag 31 december 2023 om 10:00

Dick Lukkien begon in de zomer aan zijn tweede trainersklus bij FC Groningen. Waar de oefenmeester in zijn vorige periode zeer succesvol was onder meer als rechterhand van Erwin van de Looi, werd Lukkien in 2023 gepresenteerd als hoofdtrainer van de Trots van het Noorden. Na een stroeve start, zette zijn ploeg aan het einde van de eerste seizoenshelft een lange ongeslagen reeks neer. Tijd om met de hoofdtrainer terug te kijken op het afgelopen half jaar en vooruit te blikken op 2024.

FC Groningen sloot de eerste seizoenshelft vrijdag 22 december in Euroborg af met een overwinning op Jong FC Utrecht. Daardoor is de ploeg van Lukkien de afgelopen tien wedstrijden ongeslagen en overwinterde in het bekertoernooi. Een reeks die op 1 november begon met de bekeroverwinning op Rijnsburgse Boys en die Lukkien wil voortzetten in het nieuwe kalenderjaar.

Staf en spelersgroep zijn nog lang niet waar ze willen zijn, maar heeft na een stroeve start van de competitie wel weer wat kleur op de wangen. Er zit een juiste energie in de ploeg, gedragen door de onvoorwaardelijke en fantastische support dat al het gehele seizoen voelbaar is.

Dick Lukkien laat zijn licht schijnen op de eerste seizoenshelft en kijkt vooruit naar 2024. Bekijk het interview met de hoofdtrainer via onderstaande videoplayer.

Gerelateerd nieuws.

19 uur geleden

Lukkien: ‘Vol gas geven voor de winst’

3 dagen geleden

Stem nu voor de Scapino Goal van de Maand april

02:01
1 week geleden

FC Groningen speelt promotiekraker in Tilburg