string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Luciano morgen niet van de partij.

Vrijdag 05 december 2008 om 15:19

Doelman Luciano da Silva heeft een onderrugblessure en is in de uitwedstrijd tegen PSV niet van de partij. De goalie wordt in het doel vervangen door Brian van Loo. Verder zitten naast Levchenko, Veldmate en De Roover ook Koen van de Laak en Berry Powel niet bij de selectie.

In de thuiswedstrijd tegen AZ speelde Luciano al met een rug die ‘op slot zat’. Vrijdag trainde hij met pijnstillers, maar deze bleken niet afdoende te helpen. Brian van Loo, die afgelopen week kampte met hamstringklachten, is wel op tijd fit om de Braziliaan te vervangen.

Naast Sepp De Roover (lies), Evgeniy Levchenko (bovenbeen) en Jeroen Veldmate (bovenbeen) is ook Koen van de Laak geblesseerd. De aanvallende middenvelder kampt met een kuitkwetsuur. Verder heeft trainer Ron Jans Berry Powel niet opgenomen in de selectie, omdat de aanvaller een ‘motivatieprobleem’ heeft. Beloften Pepijn Kluin en Frank Olijve sluiten aan bij de eerste selectie.

Jans blikte vol positivisme uit naar de ontmoeting bij PSV tussen de nummers 6 en 5 van de Eredivisie. “We gaan ook naar Eindhoven om te winnen. En wij spelen in de tactiek die ons de meeste kans geeft om te winnen, maar dat is natuurlijk een cliché. Hoe we dat willen doen, zal morgenavond wel blijken. Wij zitten na twee nederlagen niet in de put. Door het verlies te benadrukken, zouden we ons alleen maar iets aanpraten.”

“Voor PSV is het wel plezierig dat zij thuis spelen. Zij hebben vorige week natuurlijk een meevaller gehad door van een 2-0 achterstand terug te komen bij Heerenveen. Maar ze zijn nog altijd op zoek naar ritme en vertrouwen. En we hopen natuurlijk dat ze dat nog eventjes blijven.”

Gerelateerd nieuws.

7 dagen geleden

Jens Schraven tekent eerste contract bij FC Groningen

2 weken geleden

In Memoriam: eerbetoon aan onze supporters

1 maand geleden

Van der Ree maakt seizoen af als hoofdtrainer FC Groningen