string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Locaties en tijdstippen oefenduels in Spanje vastgesteld.

Vrijdag 16 december 2022 om 08:00

De locaties en tijdstippen van de twee oefenduels die FC Groningen tijdens het trainingskamp in Spanje speelt, zijn bekend. Er is een aanpassing gemaakt bij het vaststellen van de eerste oefenwedstrijd, zaterdag tegen FC Metz. Dat duel begint om 11.00 uur. Plaats van handeling is La Finca Eventos in Murcia. Volgende week dinsdag (20 december) is Spezia Calcio 1906 de tweede sparringpartner op Spaanse bodem. Het duel met de Italianen wordt gespeeld in Estadio Municipal Guillermo Amor in Benidorm. De aftrap is dan om 15.00 uur.

De wedstrijd tegen het Franse FC Metz zal twee keer 60 minuten duren. Hiervoor is gekozen in verband met de opbouw van het aantal wedstrijdminuten per speler in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Het oefenduel met het Italiaanse Spezia heeft een reguliere speeltijd van negentig minuten.

Verslag
Het mediateam van FC Groningen zal – naast de dagelijkse berichtgeving vanuit het trainingskamp in Roldan – ook verslag doen van de twee oefenwedstrijden in Spanje.
FC Groningen verblijft tot aan de oefenwedstrijd tegen Spezia Calcio 1906 in het La Torre Golf Resort, omgeving Murcia. Op woensdag keert de Trots van het Noorden terug naar Nederland.

Focus bij hoekschop

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Terugblik op het promotieseizoen: ‘Dit moest van zo ver komen’

3 dagen geleden

De kleuren van… Alex Rump

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga