string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Linssen, Bacuna en Faber in FC Groningen TV.

Vrijdag 07 april 2017 om 10:33

FC Groningen heeft vanavond een uitgebreide terugblik op de 2-0 overwinning op NEC met Ernest Faber, Bryan Linssen en Juninho Bacuna. Daarnaast wordt er ook vooruitgekeken naar de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag.

Voor twee jonge spelers was de afgelopen week een bijzondere week. Ajdin Hrustic maakte tegen AZ zijn debuut in het eerste elftal van FC Groningen, Juninho Bacuna maakte vier dagen later zijn eerste officiële doelpunt voor de FC. FCG TV spreekt beide over de voor hun mooie momenten.

Bryan Linssen maakte na twee wedstrijden schorsing zijn rentree tegen NEC. Linssen had een belangrijk aandeel in de zege, maar slaagde er zelf niet in te scoren. FCG TV kijkt met de aanvaller terug op de belangrijke zege en vooruit naar de wedstrijd van komende zaterdag tegen ADO Den Haag. Linssen was tegen NEC vooral in de eerste helft de directe tegenstander van oud-FC Groningen verdediger Lorenzo Burnet die in FCG TV vertelt dat het even wennen was om 'aan de andere kant' te staan.

Voor FC Groningen-trainer Ernest Faber was de wedstrijd tegen NEC een weerzien met de club waar hij vorig jaar trainer was. Hij moest vooraf dan ook heel wat handen schudden. Na afloop vervolgde het handen schudden omdat zijn ploeg na tien wedstrijden zonder zege eindelijk weer een overwinning had geboekt. FCG TV kijkt met Faber terug op de zege en vooruit naar de komende wedstrijd tegen ADO Den Haag.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.45 uur en 23.15 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV te zien om 14.15 uur en 15.45 uur op kanaal 3.

Vanavond is om 23.30 uur op Fox Sports kanaal 1 de Fox Sports DOC 'Het zwaard van Damascus' over de opkomst van FC Groningen in de jaren 80 en de FIOD-affaire in 1989 te zien. De Fox Sports DOC wordt zaterdag om 19.23 uur herhaald op kanaal 5.

FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’