string(9) "claudebot"

Lindgren: ‘Op mooiere comeback gehoopt’.

Zondag 17 januari 2016 om 18:07

Rasmus Lindgren maakte na bijna vier maanden blessureleed zijn rentree in het eerste van FC Groningen. De Zweed was in de tweede helft tegen FC Utrecht invaller, maar had zijn rentree iets anders voorgesteld. Etiënne Reijnen sprak na de 4-1 nederlaag over een totale verrassing.

Rasmus Lindgren speelde eind september voor het laatst in de Eredivisie in de wedstrijd tegen Ajax waarna een vervelende enkelblessure hem lang uit de roulatie hield. Tegen FC Utrecht mocht de Zweed weer invallen, maar door het verlies was het een teleurstellende rentree.
“Het is fijn om weer te kunnen spelen, maar ik had op een mooiere comeback gehoopt,” aldus Lindgren. “Het is een grote teleurstelling en we moeten zorgen dat we dingen die we moeten verbeteren meenemen en de rest snel vergeten. Laten we zorgen dat dit éénmalig is en vrijdag moeten we er weer staan. Dan moeten we drie punten pakken.”
Pats boem
Etiënne Reijnen zag dat zijn team niet goed aan de wedstrijd begon, maar hoopte dat de gelijkmaker voor de ommekeer zou zorgen. “Ik vond dat we niet goed begonnen, maar toen we de 1-1 maakten, had ik het idee. ‘Dit wordt weer een echt middagje Euroborg, we zijn terug in de wedstrijd.’ We waren er ook klaar voor, maar kregen vlak na rust een treffer tegen en pats boem het stond zomaar 1-4 met nog een half uur te spelen.”
“Dat had ik nog niet eerder meegemaakt hier en het is ook iets wat niet bij ons in Euroborg past. Je hoopt dan nog snel terug te komen, maar dat lukte niet. Ik had dit niet zien aankomen. We hebben een fantastische week gehad in Spanje en daardoor kwam het ook als een totale verrassing.”

Gerelateerd nieuws.

16 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

19 uur geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus