string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Lien kijkt in ‘Ons Team’ terug op mooie week.

Vrijdag 16 februari 2024 om 19:00

In de nieuwste aflevering van ‘Ons Team’ staat spits Kristian Lien centraal. De Noor maakte afgelopen zondag zijn eerste treffer voor de FC en deelde afgelopen woensdag honderden handtekeningen uit tijdens de jaarlijkse handtekeningenmiddag van de FC Groningen Junior Club.

Kristian Lien kende een bijzondere week. De jonge spits bereikte met zijn ploeggenoten de halve finales van de TOTO KNVB Beker in een geweldige atmosfeer voorafgaand, tijdens en na afloop van het kwartfinaleduel met Fortuna Sittard. Enkele dagen later vierde de spits zijn eerste treffer voor de FC uitbundig met de supporters in Euroborg.

Lien maakte op fraaie wijze zijn treffer in het FC-shirt voor het oog van de fanatieke supporters op de Noordtribune. “Het werd even zwart voor mijn ogen van alle emotie, maar ik bleef het gejuich horen. Het was een heerlijk gevoel om mijn eerste doelpunt te maken voor de club. Natuurlijk was het iets waar ik lang op heb gewacht, dus het is fijn om het van mijn lijst te kunnen afvinken.”

De spits werd aan het begin van het seizoen door de FC overgenomen van het Noorse Mjøndalen IF. Een club met een stadion dat met een paar duizend toeschouwers is uitverkocht. Euroborg is van een andere orde, net als de supportersbeleving bij FC Groningen. “Dit is in alles een grotere club met een bredere supportersgroep. Ik heb een tijd nodig gehad om te wennen aan de nieuwe omgeving. Een andere cultuur, een andere taal, andere manier van werken, maar ik voel me steeds meer thuis hier in Groningen.”

Bekijk via onderstaande videoplayer de nieuwste aflevering van ‘Ons Team’ waarbij Kristian Lien wordt gevolgd bij de jaarlijkse handtekeningenmiddag georganiseerd door de FC Groningen Junior Club. De Noor vertelt onder meer over zijn aanpassingsperiode in Nederland, zijn doelpunt en de handtekeningenmiddag.

Gerelateerd nieuws.

1 uur geleden

‘Kolkende Euroborg twaalfde, dertiende en veertiende man’

05:38
20 uur geleden

Ons Team: het speciale rugnummer 43 van Marvin Peersman

2 dagen geleden

Frank van Mosselveld nieuwe algemeen directeur FC Groningen