string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Leuk verhaal van Junior Club lid: Lotte.

Donderdag 07 november 2019 om 14:04

Lotte Visser is fan van FC Groningen en woont in Den Haag. Zij kan niet vaak naar de wedstrijd, maar had laatst een fantastische dag bij FC Groningen. 

Hoi,

mijn naam is Lotte, ik ben 10 jaar en ik woon in Den Haag en ben fan van FC Groningen. In mijn klas zijn ze allemaal voor ADO of Ajax. Ik was nog maar 1 keer in het FC Groningen stadion geweest, dat was de dag na mijn verjaardag en heel toevallig moest Groningen toen tegen ADO. Dat was toen extra leuk.
Ik heb die dag ook een FC Groningen tenue gekregen van mijn opa en oma en oom en tante uit Groningen .
Voor mij is het Groningen stadion de mooiste van de wereld met een super leuke sfeer met al dat zingen van de supporters. Ik had op dat moment maar een grote wens en dat was mee lopen met de scheidsrechter en de bal vasthouden. Dankzij de medewerkers van de Junior Club, mocht ik dat doen tegen Zwolle op 2 september.
Ik had in de ochtend eerst een hockeywedstrijd, daarna nog een verjaardag en toen gingen we eindelijk naar Groningen.
Ik had er heel veel zin in, vooral omdat mijn klasgenootje Kris met mij mee ging om te kijken. De reis duurde 2 en half uur, maar was helemaal niet erg.

Onderweg hebben we lekker gekletst, getekent, ipad gekeken en naar FC Groningen muziek geluisterd. Daar hoorde we dat Mijn oom en neef en nicht ook naar de wedstrijd gingen
Toen we eindelijk in Groningen aankwamen moesten we ons melden bij de junior club. Binnen was het erg gezellig, we zaten daar samen met alle kinderen die mee gingen met Zwolle of Groningen.
Daar hebben we al vast een tafel voetbal wedstrijd gespeeld tegen kinderen van zwolle en die hebben we gewonnen.
Daarna kregen de ouders en kinderen instructies en gingen we naar de kleedkamers. Op dat moment bleek Zwolle te weinig kinderen te hebben en mocht mijn klasgenoot Kris met Zwolle meelopen. Nu was het helemaal een top dag.
Nadat we waren omgekleed kregen we instructies over het meelopen met een speler of scheidsrechter/grensrechter. Ook kwam de geblesseerde Gudmundsson daar langs en gingen we met hem op de foto, super leuk was dat!
Daar gingen we naar het veld, om te oefenen en toen was het eindelijk zover.  We gingen we in de spelerstunnel wachten tot de spelers en scheidsrechter eraan kwamen. Dat was heel spannend, want dat duurde heel even, maar toen kwam iedereen en kreeg ik de bal in handen.
Daarna begon het aftellen en toen kwam het seintje en mochten we het veld op, samen met de scheidsrechter liep ik naar het veld. Van de muziek en de supporters die heel hard zongen kreeg ik kippenvel. Overal zag je Groen en wit. Het was super.

Daarna liepen we terug en gingen we op de foto. Nadat we waren omgekleed gingen we op de tribune naar wedstrijd kijken. We zaten op hele mooie plekken. Natuurlijk won FC Groningen met 2 hele mooie doelpunten.
Na de wedstrijd hadden we nog meer geluk want we konden op de foto met Itakura en Matusiwa.
Zeefuik was helaas niet gelukt.
We mochten nog even in de fan shop kijken en toen gingen we weer naar huis, we kwamen om 1 uur in de nacht weer thuis. We hebben echt een super leuke dag, een van de leukste van dit jaar.
 
Dit dankzij de mensen en vrijwilligers van de Juniorclub van FC Groningen. Elke week regelen en organiseren zij alles, zodat wij allemaal zo’n fantastische avond/middag mogen beleven, super bedankt daarvoor! Ik hoop dat ik dit nog eens mag meemaken!
 
Groetjes,
Lotte

Wil jij ook eens met jouw verhaal op de website van FC Groningen, mail dan jouw verhaal met foto's naar

IMG_1616

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’