string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

‘Latje trappen met Nick van der Velden’.

Dinsdag 10 december 2013 om 13:41

In de 458ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de eerste thuisnederlaag van dit seizoen, kijkt hij vooruit naar de laatste drie wedstrijden van het kalenderjaar 2013 en benoemt hij diverse activiteiten, waaronder het latje trappen voor het goede doel met Nick van der Velden.

“De minste thuiswedstrijd van het seizoen leverde ons afgelopen zondag direct de eerste nederlaag in eigen huis op. Het 1-2 verlies voor eigen publiek tegen ADO Den Haag was een grote domper. De teleurstelling was dan ook enorm, niet alleen bij de supporters, maar ook bij spelers en staf. Door de nederlaag zijn we de ongeslagen status in Euroborg van dit seizoen kwijt geraakt en kwam er een einde aan een knappe serie van zeven competitiewedstrijden op rij zonder verlies.”
Sierd van der Berg
“Voorafgaand aan de wedstrijd was er naast de minuut stilte ter nagedachtenis aan het overlijden van oud-president Nelson Mandela van Zuid-Afrika ook een spandoek te zien met een steunbetuiging aan onze keeperstrainer Sierd van der Berg. Hij ligt momenteel in het ziekenhuis ter behandeling van leukemie. Sierd heeft ons laten weten het spandoek van de supporters zeer te waarderen en dat het hem diep heeft geroerd.”
Nog drie wedstrijden
“Tot aan de winterstop spelen we nog drie wedstrijden. Zondag treden we in de Rotterdamse Kuip aan tegen Feyenoord. Volgende week staat er een dubbel programma in Euroborg op de agenda. In vier dagen tijd nemen we het dan twee keer op tegen één en dezelfde tegenstander, NEC. Volgende week donderdag betreft het een duel in de achtste finales van de strijd om de KNVB-beker en een paar dagen later, op zondag 22 december, sluiten we de eerste seizoenshelft in competitieverband af tegen de ploeg uit Nijmegen. Voor al deze wedstrijden is de kaartverkoop in volle gang, onder meer via deze website.”
Make-A-Wish Nederland
“De competitiewedstrijd tegen NEC op zondag 22 december zal in het teken staan van onze maatschappelijk partner Make-A-Wish Nederland. Deze stichting vervult wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Samen met alle partners, supporters en sponsors gaan we geld inzamelen om nog vlak voor de feestdagen de allerliefste kinderwensen te realiseren. Hiertoe worden onder meer de originele wedstrijdshirts – voorzien van een handtekening – per opbod geveild en zal er een collecte zijn bij het stadion.”
“In dat kader heeft Nick van der Velden zich opgeworpen als een soort ambassadeur voor het goede doel. Hij zal – samen met enkele ploeggenoten – donderdag tussen 16.00 uur en 20.00 uur aanwezig zijn bij Telstar Megastore, op het Sontplein Groningen, met een speciale activiteit: latje trappen! Voor een inleg van twee euro heeft een deelnemer drie pogingen om van een bepaalde afstand de doellat te raken. Hoe vaker de lat wordt geraakt, hoe groter de kans op een FC Groningen-prijs. Uiteraard komt de opbrengst van het latje trappen volledig ten goede aan Make-A-Wish Nederland.”
‘Actie Strooigoed’
“Ook de FC Groningen Junior Club draagt bij aan het goede doel. Net als in voorgaande jaren werd de ‘Actie Strooigoed’ van Make-A-Wish Nederland uitgezet. Door het verkopen van zoveel mogelijk zakjes pepernoten zamelden leden van de Junior Club geld in voor het vervullen van kinderwensen. Dit jaar kwam het totaalbedrag uit op iets meer dan 2.100 euro. Een prachtig resultaat.”
Jong FC Groningen
“Knap is ook de prestatie van Jong FC Groningen. De ploeg van trainer Paul Raveneau won gisteravond ( maandag – red.) de laatste competitiewedstrijd van 2013, uit bij Fortuna Sittard. Door de 2-4 zege blijven de Beloften ongeslagen en gaan ze in de Divisie A met 25 punten uit elf duels als koploper de winterstop in.”
Investeerders
“Vanmiddag (dinsdag – red.) zijn onze investeerders vertrokken voor hun jaarlijkse buitenlandse reis. Dit jaar gaat de gezamenlijke trip naar Barcelona, waar onder meer morgenavond (woensdag – red.) een bezoek wordt gebracht aan de Champions Leaguewedstrijd FC Barcelona – Celtic, met onze voormalige speler Virgil van Dijk. Onze investeerders worden op hun trip tot en met donderdag begeleid door onze commerciële afdeling en directie- en managementleden.”
Facebook
“Met de mededeling dat onze Facebook-pagina, www.facebook.com/fcgroningen, een nieuwe mijlpaal heeft bereikt door de grens van 28.000 likes te passeren, besluiten we deze nieuwsbrief.”
“Tot volgende week!”

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Jens Schraven tekent eerste contract bij FC Groningen

1 week geleden

In Memoriam: eerbetoon aan onze supporters

4 weken geleden

Van der Ree maakt seizoen af als hoofdtrainer FC Groningen