string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Latje trappen met Nick van der Velden voor Make-A-Wish Nederland.

Woensdag 11 december 2013 om 15:27

Nick van der Velden is – samen met enkele ploeggenoten – donderdag 12 december tussen 16.00 uur en 20.00 uur aanwezig zijn bij Telstar Megastore op het Sontplein in Groningen met een speciale activiteit: latje trappen!

Voor een inleg van twee euro heeft een deelnemer drie pogingen om van een bepaalde afstand de doellat te raken. Hoe vaker de lat wordt geraakt, hoe groter de kans op een FC Groningen-prijs. De opbrengst van het latje trappen komt volledig ten goede aan Make-A-Wish Nederland, de maatschappelijk partner van FC Groningen. Deze stichting vervult wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Samen met alle partners, supporters en sponsors gaat FC Groningen geld inzamelen om nog vlak voor de feestdagen de allerliefste kinderwensen te realiseren.
Initiatief
In dat kader zal de competitiewedstrijd van FC Groningen tegen NEC, op zondag 22 december, in het teken staan van Make-A-Wish Nederland. Onderdeel van de totale actie is ook het latje trappen met Nick van der Velden. Het initiatief hiertoe kwam uit de koker van de speler zelf. “Ik wil mij graag inzetten voor een maatschappelijk doel. Het geluk en de gezondheid van een kind is één van de allerbelangrijkste dingen in het leven. Voor mij was het daarom logisch een initiatief op te zetten voor de maatschappelijk partner van FC Groningen, Make-A-Wish Nederland.”
“Ik hoop donderdagmiddag zoveel mogelijk supporters, voetballiefhebbers en andere belangstellenden te mogen begroeten op het Sontplein en daag ze uit het tegen mij en mijn ploeggenoten op te nemen bij het latje trappen. Een leuke ontspanning en je steunt hiermee direct een zeer goed doel. Dus bezoek donderdagmiddag voor de kerstinkopen ook het Sontplein,” zo besluit Van der Velden.
Prijzen
Onder alle deelnemers worden 25 keer twee wedstrijdkaarten verloot voor de bekerwedstrijd van FC Groningen tegen NEC, op donderdag 19 december. De drie beste schutters maken bovendien kans op een exclusief gesigneerd wedstrijdshirt van Van der Velden, een door de volledige selectie van FC Groningen getekend wedstrijdshirt of VIP-kaarten voor de Make-A-Wish-wedstrijd van FC Groningen tegen NEC op zondag 22 december.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Jens Schraven tekent eerste contract bij FC Groningen

2 weken geleden

In Memoriam: eerbetoon aan onze supporters

1 maand geleden

Van der Ree maakt seizoen af als hoofdtrainer FC Groningen