string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Laros Duarte met overmacht verkozen tot Man of the Match.

Maandag 29 augustus 2022 om 12:00

Doelpuntenmaker Laros Duarte werd na afgelopen vrijdag met overmacht uitgeroepen tot Man of the Match. De middenvelder – die FC Groningen een kwartier voor tijd zeer fraai op voorspong zette – ontving verreweg de meeste stemmen van de FC-supporters. Doelman Michael Verrips werd tweede, vlak voor verdediger Radinio Balker. Verrips gaat aan de leiding in het algemeen klassement. 

20220826NECGRONINGEN022

Spelers kunnen bij een uitverkiezing tot Man of the Match punten verdienen. Aan het einde van het seizoen wordt de speler met de meeste punten uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Wie wordt de opvolger van Jørgen Strand Larsen? Of prolongeert de spits zijn eretitel? 

Puntentelling 
De Man of the Match krijgt drie punten voor het totaalklassement, de nummer 2 twee punten en de nummer 3 krijgt één punt voor de ranglijst. De speler, die na afloop van de laatste reguliere competitiethuiswedstrijd van het seizoen bovenaan staat of niet meer te achterhalen is door zijn teamgenoten, wordt uitgeroepen tot  Speler van het Jaar. Bij een gelijk puntentotaal is het aantal verkiezingen tot Man of the Match doorslaggevend. Spelers die tijdens het seizoen vertrekken, worden geschrapt uit het totaalklassement. 

Thuis- en uitwedstrijden
De Man of the Match bij ieder thuisduel gekozen door middel van een verkiezing. Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete speler van de wedstrijd via een formulier op de website. Tot het laatste fluitsignaal is het mogelijk om je stem uit te brengen. Ook bij de uitwedstrijden van FC Groningen bestaat de mogelijkheid via de website te stemmen op de Man of the Match. https://www.fcgroningen.nl/motm 
 
Het stemmen op de Man of the Match voor de uitduels van FC Groningen in de Eredivisie loopt tot en met de maandag 12.00 uur na een gespeelde uitwedstrijd eveneens dus via het speciale formulier op de website https://www.fcgroningen.nl/motm

Uitslag N.E.C.-uit
1. Laros Duarte 3 punten 
2. Michael Verrips  2 punten 
3. Radinio Balker 1 punt   
 
Algemeen klassement
1. Michael Verrips 8 punten 
2. Cyril Ngonge 5 punten
3. Laros Duarte  3 punten  
3. Jørgen Strand Larsen 3 punten 
5. Isak Määttä 2 punten
6. Ramon Pascal Lundqvist 1 punt
6. Radinio Balker 1 punt.

Gerelateerd nieuws.

11 uur geleden

Thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht naar zondagmiddag vanwege bekerduel

4 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

4 dagen geleden

Druk programma op Corpus zaterdag, onder-21 thuis tegen Feyenoord