string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

‘Lancering van eigen online tv-kanaal!’.

Dinsdag 20 december 2016 om 14:24

In de 610de nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de laatste competitiewedstrijd van 2016, kijkt hij vooruit naar de komende periode en kondigt hij de lancering aan van FC Groningen TV, een eigen online tv-kanaal van de club.

“Het 1-1 gelijkspel in het thuisduel met Go Ahead Eagles was afgelopen zondag een teleurstellende afsluiting van 2016. Na een prima serie wedstrijden met goede resultaten zorgde de remise tegen de ploeg uit Deventer voor een fikse domper. Hierdoor sluiten we de eerste competitiehelft af op de tiende plek van de ranglijst en niet zoals gewenst in het linkerrijtje van de Eredivisie, daar waar wij ook vinden dat we horen te staan. Dit betekent dat we in 2017 een inhaalrace voor de boeg hebben om te finishen op de plek waar we willen, minimaal plaats acht.”
 
Winterstop
“Vanwege de winterstop ligt de competitie de komende weken stil. Op dinsdag 3 januari start de eerste selectie de voorbereidingen richting de tweede seizoenshelft. De groep van hoofdtrainer Ernest Faber speelt op donderdag 5 januari een eerste oefenwedstrijd. Om 19.00 uur wordt er in het stadion van Almere City afgetrapt.”
 
“Na de wedstrijd in Flevoland reist de eerste selectie door naar Amsterdam, om daar de volgende ochtend vanaf Schiphol naar Frankfurt te vliegen. Vervolgens wordt er met de bus verder gereisd richting Hoffenheim. Na een aantal trainingen op Duitse bodem, wordt er op zondag 8 januari op het trainingscomplex van de Bundesligaclub een oefenwedstrijd gespeeld tegen TSG 1899 Hoffenheim, dat morgenavond (woensdag – red.) de eerste seizoenshelft afsluit en momenteel met een gedeelde derde plaats hoog genoteerd staat in Duitsland.”
 
Toegang
“Nog deze week zullen wij onder meer via deze website communiceren op welke wijze supporters, die hiervoor belangstelling hebben, aanwezig kunnen zijn bij beide oefenwedstrijden. Maar mocht je niet in de gelegenheid zijn één of beide duels te bezoeken, dan hebben wij een heel mooi alternatief!”
 
“Vanaf vandaag (dinsdag – red.) beschikken wij namelijk over een eigen online tv-kanaal: FC Groningen TV. Op dit kanaal zijn exclusieve reportages te zien, interviews, samenvattingen en unieke beelden van achter de schermen. Tevens kunnen wij live streamen. Dat voornemen hebben wij ook met betrekking tot beide genoemde oefenwedstrijden van ons eerste elftal in de winterstop.”
 
Website en app
“FC Groningen TV is te bekijken via deze website, via het submenu boven in de zwarte menubalk. Voor tablet en smartphone is een speciale gratis app te downloaden via de Apple App Store en Google Play Store of zoek in de stores op ‘FC Groningen TV’.”
 
“Ons eigen kanaal is een 24-uurs uitbreiding van de wekelijkse uitzendingen van FC Groningen TV op FOX Sports en OOG TV. Neem snel een kijkje voor een eerste indruk en ontdek dat FC Groningen TV hét online tv-platform is voor elke supporter van FC Groningen en alle voetballiefhebbers. Via FC Groningen TV mis je geen beeld meer!”
 
Op proef
“Vorige week hebben wij Kristjan Matosevic op proef gehad, een 19-jarige Sloveense keeper. Hij heeft onlangs zijn contract bij het Italiaanse Catania laten ontbinden. Matosevic werd vorig seizoen nog verhuurd aan de Onder-19 ploeg van Lazio Roma. Hij trainde afgelopen week afwisselend bij FC Groningen onder-19 en het team van Onder-23. Wij gaan naar een mogelijkheid kijken om Matosevic nogmaals voor een stage in Groningen te krijgen.”
 
“De opleiding sluit het seizoen donderdag af op Sportpark Corpus den Hoorn met de inmiddels traditionele strijd om de Corponello Christmas Cup, waarbij jeugdspelers, trainers, stafleden en medewerkers in gemengde teams een onderling toernooi afwerken.”
 
Gesloten
“In verband met de feestdagen zijn de kantoren van FC Groningen vanaf zondag 25 december tot maandag 2 januari gesloten. Op dinsdag 3 januari volgt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar.”
 
“Vanaf deze plaats wens ik u namens, directie, management, medewerkers en vrijwilligers hele fijne feestdagen!”
 
“Tot volgend jaar!”

Printscreen FCTV

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding

3 dagen geleden

Opleiding bedankt uitzwaaiende spelers

2 weken geleden

Gezellige dag tijdens de Corponello Cup