string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Kwakman, Van Moorsel, De Leeuw, Koeman in FCG TV.

Dinsdag 27 november 2012 om 16:10

FC Groningen TV kijkt vanavond terug op het duel tussen RKC Waalwijk en FC Groningen met doelpuntenmaker Kees Kwakman, Paco van Moorsel en Erwin Koeman. Daarnaast reageert Michael de Leeuw op de geseponeerde rode kaart. Ook wordt bekend gemaakt in welke shirts FC Groningen volgend seizoen gaat spelen.

FC Groningen speelde afgelopen zaterdag met 1-1 gelijk tegen RKC Waalwijk en dat gaf de verhoudingen van het duel goed weer. Kees Kwakman scoorde zijn eerste officiële doelpunt voor de FC. Hij vertelde na afloop dat het ook wel een keer tijd werd dat hij scoorde in Groninger dienst. Michael de Leeuw kreeg vlak voor tijd een rode kaart omdat hij een slaande beweging naar Rodney Sneijder zou hebben gemaakt. Opgelucht hoorde De Leeuw dat de rode kaart maandag werd geseponeerd.
Van Moorsel
Paco van Moorsel begon in Waalwijk voor het eerste in de basis bij FC Groningen. Na vier invalbeurten begon hij zaterdag achter gelegenheidsspits Michael de Leeuw vanaf de aftrap. Van Moorsel kon terugkijken op een redelijk goede eerste helft. Na rust, kwam hij, net als de rest van de ploeg, nog amper aan voetballen toe.
Koeman
Voor RKC Waalwijk trainer Erwin Koeman was het duel tegen FC Groningen een weerzien met de ploeg waar hij als voetballer doorbrak. Koeman speelde in drie periodes 260 wedstrijden voor FC Groningen en heeft nog steeds een warm gevoel bij de Trots van het Noorden, zeker omdat zijn vader Martin nog steeds werkzaam is bij de FC.
Shirts
Vanmiddag is bekend geworden in welke shirts FC Groningen volgend seizoen gaat voetballen. Supporters van de FC konden kiezen uit twee ontwerpen voor het thuisshirt en drie voor het uitshirt. Ellen ten Cate van de FC Groningen Fanshop vertelt hoe de ontwerpen tot stand zijn gekomen en welke shirts uiteindelijk zijn gekozen door de fans.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1 en 2. De herhaling op EL2 is te zien om 20.00 uur en 22.00 uur. Woensdag wordt FCG TV om 08.20 uur en 13.10 uur herhaald op EL 1.
 
FC Groningen TV is zaterdag ook te zien op OOG TV. De uitzending op de lokale omroep van Groningen begint om 15.30 uur waarna het tot 09.00 uur in de ochtend wordt herhaald.
 
FC Groningen TV is ook terug te zien op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvBlijf op de hoogte van FC Groningen TV via Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’