string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kraker tegen Ajax uitverkocht.

Dinsdag 03 augustus 2010 om 14:49

In de 292ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de zeer succesvolle Open Dag en de jaarlijkse persdag en kijkt hij vooruit naar de start van de competitie.

“We hebben afgelopen zondag een zeer succesvolle Open Dag gehad. Gedurende de dag brachten naar schatting zo’n 25.000 mensen een bezoek aan Euroborg en de activiteiten rond het stadion. Dat is een record. Natuurlijk willen wij alle fans bedanken voor de mooie dag, maar ook alle medewerkers en vrijwilligers die de Open Dag tot een succes hebben gemaakt.”
Fandi Ahmad
“Een speciaal woord van dank willen wij richten aan oud-speler Henk de Haan. Hij nam namelijk het initiatief om, speciaal voor onze Open Dag, publiekstrekker Fandi Ahmad naar Groningen te halen. Dit hebben wij zeer gewaardeerd. Ook de live uitzending van Radio Noord – de gehele dag aanwezig met een groot podium op parkeerplaats P2, vlak voor het stadion – zorgde voor een uitstekende sfeer. Complimenten ook voor de presentator van het forum en de spelerspresentatie Mark van Rijswijk. De verslaggever van Eredivisie Live toonde zich een vakman.”
Persdag
“Gisteren (maandag – red.) hadden we onze traditionele persdag in Euroborg. Belangstellenden kunnen de speech van ondergetekende en een weergave van de woorden van onze hoofdtrainer Pieter Huistra terug lezen op deze website. Na de presentatie in de ABN AMRO Business Corner verplaatsten spelers en staf zich naar het veld, waar een nieuwe elftalfoto werd gemaakt met daarop ook de WK-gangers Thomas Enevoldsen, Tim Matavz en Ruud Hesp. Zij ontbraken vanwege hun verblijf in Zuid-Afrika en de daaropvolgende late vakantie noodgedwongen op de elftalposter zoals die begin juli werd gemaakt. Vandaag (dinsdag – red.) is Euroborg het toneel voor alle jeugdelftallen van FC Groningen. Zij zullen door huisfotograaf Erwin Otten eveneens op de foto worden gezet.”
Ajax
“Deze week gaan we ons na een uitgebreide oefenperiode opmaken voor het echte werk. Zondag wacht immers de start van de competitie met een thuiswedstrijd tegen Ajax. Deze kraker in Euroborg is voor het publieke segment volledig uitverkocht, maar er zijn nog wel businessseats beschikbaar. Vanwege de vakantieperiode in Noord-Nederland zijn veel bedrijven dicht en zijn de vertegenwoordigers hiervan op vakantie. Een aantal stoelen wordt derhalve niet gebruikt. Indien het bedrijfsleven geïnteresseerd is in het bezoeken van deze topwedstrijd, kan er contact worden opgenomen met onze afdeling commerciële zaken, via commercie@fcgroningen.nl of door te bellen met 050 – 587 87 84.”
Trainingen
“Vanaf nu traint de eerste selectie ook weer op het TCN Trainingscomplex, achter het stadion naast de Mediacentrale. De eerst weken waren spelers en staf van ons eerste elftal te gast bij vv Haren. Wij willen de club en ook de gemeente Haren hartelijk danken voor hun gastvrijheid en de voortreffelijke manier waarop wij in Haren de afgelopen weken konden werken.”
FC Groningen TV
“Morgenavond (woensdag – red.) volgt de eerste uitzending in het tweede seizoen van FC Groningen TV. In de aftrap naar de start van de Eredivisie zijn er reportages te zien over de Open Dag, de persdag en een terugblik op de voorbereiding tot nu toe. FC Groningen TV wordt in het nieuwe seizoen iedere woensdagavond uitgezonden om 18.45 uur op Eredivisie Live. Daarnaast worden er diverse herhalingen geprogrammeerd.”
FC Groningen Junior Club
“Ook de FC Groningen Junior Club draait weer op volle toeren. Na de succesvolle Open Dag heeft deze afdeling de komende tijd veel administratief werk te verrichten. Maarliefst 78 kinderen schreven zich afgelopen zondag in als nieuw lid en ook de aanmeldingen voor de diverse activiteiten stromen binnen. Nieuw dit seizoen is dat de activiteitenplanning van de Junior Club voor het hele seizoen al bekend is en dat de meeste activiteiten gratis worden aangeboden. Meer informatie hierover is te vinden door hier te klikken. Door de vele aanmeldingen loopt de Junior Club op dit moment achter met het e-mailverkeer. Er wordt hard gewerkt deze achterstand zo snel mogelijk in te lopen en iedereen van een antwoord te voorzien.”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

17 uur geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

4 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’