string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Koop je ticket online of maandag vanaf 18.30 uur aan de kassa.

Zondag 17 september 2023 om 18:30

FC Groningen speelt maandag wederom thuis in Euroborg. Jong PSV is de tegenstander, aftrap 20.00 uur. Tickets zijn online te verkrijgen of op de wedstrijddag vanaf 18.30 uur bij de kassa’s.

Zowel in Euroborg als tijdens uitwedstijden is de support van de FC-aanhang fantastisch. Tickets voor de wedstrijd van maandagavond 20.00 uur zijn zonder restricties te koop via: https://tickets.fcgroningen.nl. Supporters kunnen op de wedstrijddag vanaf 18.30 uur bij de kassa terecht. Betalen in Euroborg kan alleen via PIN.  

Groningen bereikbaar
Supporters die maandag met de auto naar Euroborg komen, wordt geadviseerd de website van Groningen Bereikbaar te raadplegen. Hier staan alle stremmingen, omleidingen en wegwerkzaamheden in en rondom Groningen vermeld. Seizoenkaarthouders met een parkeerabonnement op P2 My Office kunnen daar vanaf 18.00 uur terecht. Supporters kunnen ook op de parkeerplaats van HANOS parkeren. P-HANOS is gevestigd aan de Bornholmstraat. Een kaartje kan worden gekocht bij de parkeerplaats. Ook een deel van P3 is beschikbaar. Let op zowel op P-HANOS als P3 geldt: vol=vol.

Pendelbussen
Partner Drenthe Tours zet pendelbussen in vanaf P&R Haren en P&R Hoogkerk. Een retourticket in de pendelbus kost €4,- en de pendelbussen rijden vanaf 18.00 uur tot 25 minuten voor de aftrap richting Euroborg. Tot een uur na het laatste fluitsignaal rijden de bussen terug naar de desbetreffende parkeerplaatsen. FC Groningen zorgt voor extra fietsenstallingen voor de supporter die maandag op de fiets naar het stadion komen.

Supportersplein
Supporters die vroeg naar het stadion komen kunnen verzamelen op het supportersplein aan de voorzijde van Euroborg, naast de Kolenmuur. Het plein opent om 18.00 uur. Naast FC-merchandise kan er op het supportersplein eten en drinken worden gekocht. Nieuw in het assortiment is de ‘Groene burger’ van OG Clean Fuels. Meer supportersinformatie is te vinden via deze link.

Gerelateerd nieuws.

8 uur geleden

FC Groningen wint in Venlo

02:14
3 dagen geleden

FC Groningen pakt de draad op in Venlo

3 dagen geleden

Drie duels op Corpus, Onder-21 reist naar Friesland