string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Komst Robben zorgt voor run op seizoenkaarten.

Maandag 29 juni 2020 om 16:04

De comeback van Arjen Robben bij FC Groningen was voor vele voetballiefhebbers in binnen- en buitenland een grote en positieve verrassing. FC Groningen was dit weekend wereldnieuws en het nieuws van Robben heeft de seizoenkaartverkoop van de club een enorme boost gegeven. De teller staat momenteel op 10.950 supporters die een kaart hebben voor het seizoen 2020/2021. 

De FC verkocht, nadat het nieuws van de topvoetballer wereldkundig werd gemaakt, al ruim 2.500 kaarten. De vakken B tot en met G op de Tonny van Leeuwen Tribune zijn helemaal uitverkocht!
 
De komst van Robben naar FC Groningen is wereldnieuws. Kranten in Engeland, Spanje, Duitsland, Frankrijk en vele andere landen pakten groot uit met het nieuws over de comeback. Ook diverse oud-ploeggenoten, onder wie Jérôme Boateng en Thomas Müller, reageerden op hun persoonlijke social media-kanalen verheugd op het nieuws. De aankondigingsvideo van Robben en andere posts op de social media-kanalen van FC Groningen werden miljoenen keren bekeken.
 
Robben droeg bij de fotoshoot voorafgaand aan zijn perspresentatie het nieuwe PUMA wedstrijdshirt voor het seizoen 2020/2021. Het shirt werd eerder vandaag officieel gepresenteerd via een releasevideo. Het thuisshirt is vanaf heden te bestellen in de webshop. Voor het paarse uittenue geldt dat deze via een pre-order kan worden besteld.

De Supportersvereniging FC Groningen is afgelopen vrijdag gestart met een fantastische veiling via Onlineveilingmeester.nl. Zo`n 150 schitterende kavels gaan onder de digitale veilinghamer. Eén van de kavels is een plaats in het team dat een bubble-voetbalwedstrijd speelt op het hoofdveld in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Daarin strijden supporters op woensdag 15 juli tegen sponsorrelaties van de FC om de Allure Bubble Cup. Een unieke kans om eens op het hoofdveld van ons prachtige stadion te spelen. Vanzelfsprekend worden vele shirts geveild en zijn ook schoenen van grootheden als Arjen Robben en Virgil van Dijk waarop kan worden geboden.
 
Bieden op één van de schitterende items kan via: https://www.onlineveilingmeester.nl/nl/veilingen/3222. De veiling sluit op woensdag 8 juli om 20.00 uur en de opbrengst komt ten goede aan Stichting ‘Laat ons weer eens samen juichen.’ Die stichting werd onlangs door supporters samen met de club opgericht. Vanuit dit initiatief worden gedoneerde seizoenkaarten verstrekt aan mensen in Stad en Ommeland die onder de armoedegrens leven.

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding

3 dagen geleden

Opleiding bedankt uitzwaaiende spelers

2 weken geleden

Gezellige dag tijdens de Corponello Cup