string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Komende week de eerste twee thuisduels in het nieuwe jaar.

Zondag 08 januari 2023 om 20:03

FC Groningen speelt komende week twee thuiswedstrijden. Donderdag voor de TOTO KNVB Beker tegen Spakenburg, zondag 15 januari is Feyenoord te gast in Euroborg. Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen op de Koeman Tribune en Piet Fransen Tribune twee kaarten (bij)kopen voor het duel met de Rotterdammers. Op de Tonny van Leeuwen Tribune is voor het duel met Feyenoord enkel nog een aantal ‘Rest van het Seizoenkaarten’ beschikbaar. Er is geen losse kaartverkoop bij het duel met de huidige koploper van de Eredivisie uit Rotterdam-Zuid.

De Tonny van Leeuwen Tribune, in de volksmond bij de supporters beter bekend als de Noordtribune, is tot op heden iedere thuiswedstrijd uitverkocht geweest. Wie zeker wil zijn van een plaats op ‘Noord’ voor de overige tien competitieduels in Euroborg kan een ‘Rest van het Seizoenkaart’ kopen. Deze zijn vanaf €160,- te koop en garandeert een plaats voor de tien resterende thuiswedstrijden op de tribune.

Voor de confrontatie met Feyenoord zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar op de Noordtribune. Deze zijn alleen te koop in de vorm van een ‘Rest van het Seizoenkaart’.  Op de andere twee tribunes zijn ook ‘Rest van het Seizoenkaarten’ te koop. Supporters met een seizoenkaart of clubcard kunnen voor de Koeman Tribune of Piet Fransen Tribune 2 tickets (bij)kopen. Tickets zijn verkrijgbaar via tickets.fcgroningen.nl 

FC Groningen speelt komende donderdag de eerste thuiswedstrijd van 2023. SV Spakenburg is in het TOTO KNVB Bekertoernooi te gast. Tickets zijn verkrijgbaar via https://tickets.fcgroningen.nl. Seizoenkaarthouders kunnen tegen een gereduceerd tarief een kaart kopen via deze link. Vijfjaarkaarthouders kunnen kosteloos een plaats claimen in Euroborg. Bij de wedstrijd tegen Spakenburg is alleen de onderste ring van het stadion geopend.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

2 weken geleden

Draag jij komend seizoen de kleuren van FCG? Verlengperiode seizoenkaarten begonnen

2 weken geleden

Jorg Schreuders Speler van het Jaar 2024