string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Komende week agrarische beurs Trots op het Noorden in Euroborg.

Donderdag 17 november 2022 om 10:56

De Boeren-Box organiseert de agrarische beurs ‘Trots op het Noorden.’ Stadion Euroborg is komende week op woensdag 23 en donderdag 24 november het speelveld voor de agrarische sector. Dertig toonaangevende agrarische bedrijven presenteren zich deze twee dagen en delen kennis wat betreft actuele thema’s en ontwikkelingen met de bezoekers.

‘Trots op het Noorden’ is hét trefpunt voor alle agrarische ondernemers en hun (toekomstige) leveranciers en de plek voor iedereen die actief is in de agrarische branche. De beurs biedt een schat aan actuele informatie op het gebied van akkerbouw, rundvee- en dierhouderij. Het is tevens de ultieme plek om het netwerk uit te breiden en onderlinge contacten te versterken. Naast het bezoeken van de deelnemers op de beursvloer worden er in verschillende skyboxen van Euroborg seminars en trainingen aangeboden.
 
Wouter Gudde, algemeen directeur van FC Groningen, doet op 23 november de opening. Diverse bedrijven delen vervolgens hun kennis waarbij actuele thema’s aan bod komen. Zo staan onder andere onderwerpen als stikstof, investeren in duurzame energie oplossingen, innovatie in de precisielandbouw en graan als krachtvoer vervanger centraal. Ook wordt er een demonstratie gegeven van een Exoskelet en gaan de Boeren van Nederland in dialoog met de zaal. Het programma is te vinden op: https://boeren-box.nl/programma/

Deelnemers die zich tijdens de tweedaagse beurs in Euroborg presenteren zijn; Abiant Uitzendgroep, Agrio Uitgeverij B.V., ABN AMRO Bank N.V., Achterhof Makelaardij, AgriPlaza Makelaars, Alfa Accountants en Adviseurs Groningen – Assen, Alfa Melktechniek, Bout Advocaten, Boven BV Finsterwolde, John Breider Mechanisatie, Century Autogroep, CRV, Rudy Daniëls, Drenthe Signaal, Havinga Makelaardij – Briltil, H.S. Groep B.V., HS Werkt, Jansen&Heuning – bulk handling systems, Kuil Banden, Kws Benelux, MAIN Energie, Makro Nederland, Leo Mechielsen, Ad Nooren B.V., Notebomers Agrabouw B.V., Oosterpoort Opleidingen, Loonbedrijf Lucas Stuut & Zn. V.O.F., TheTransitionCompany, Terra, VisscherHolland, Univé Royal Avebe, Cumela, GroeNoord Ag & Turf.
 
De agrarische beurs ‘Trots op het Noorden’ vindt plaats op woensdag 23 november van 10.00 tot 17.00 uur en op donderdag 24 november van 10.00 tot 22.00 uur. De beurs sluit op donderdag af met een beursborrel waarbij standhouders en bezoekers de mogelijkheid hebben om op een laagdrempelige wijze met elkaar in contact te komen. Locatie van dit evenement is Stadion Euroborg, de thuisbasis van stichting Boeren-Box. Bezoekers kunnen zich kosteloos aanmelden via https://boeren-box.nl/agrarische-beurs.

MicrosoftTeams-image (153)

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 weken geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Christian Braam