string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Kom zondag op tijd naar Euroborg, optreden van Pé en Rinus.

Vrijdag 17 maart 2023 om 11:26

FC Groningen speelt zondagmiddag om 12.15 uur thuis tegen sc Heerenveen. De club roept supporters op vroeg naar het stadion te komen. Er wordt op diverse plekken gewerkt aan de weg, waardoor de reis naar Euroborg langer kan duren. Voorafgaand zijn er verschillende supporterspleinen rondom het stadion. Het legendarische duo Pé Daalemmer en Rooie Rinus zal voor de aftrap twee keer op het veld komen voor een optreden. Dit ter ere van het 45-jarige jubileum van de Z-Side.

FC Groningen kan zondag wederom rekenen op een goed gevuld stadion. Het stadion opent om 10.45 uur. De Noordtribune is geheel uitverkocht. Supporters met aankooprecht voor dit duel kunnen maximaal drie tickets bestellen voor de Koeman Tribune of Piet Fransen Tribune. Er is alleen online verkoop, de kassa’s bij het stadion zijn zondag gesloten. Kaarten zijn te koop via: https://tickets.fcgroningen.nl

Verkeersstremmingen
FC Groningen roept supporters op om zondag vroeg naar het stadion te komen. Op verschillende plaatsen in en rond Groningen wordt aan de weg gewerkt. Onder meer zijn er werkzaamheden op de A7 waardoor er slechts één rijstrook beschikbaar is. Dit kan voor vertraging zorgen. Bekijk de actuele informatie over wegwerkzaamheden op www.groningenbereikbaar.nl

Pé en Rinus
Er zijn verschillende redenen om zondagochtend vroeg naar Euroborg te komen. Het legendarische duo Pé Daalemmer en Rooie Rinus komt optreden en zal rondom de warming-up en vlak voor de aftrap op het veld komen. Een optreden ter ere van het 45-jarige jubileum van supportersgroepering Z-Side. Een van de bekendste nummers van Pé en Rinus heeft de titel Z-Side.

Er zijn zondag meerdere supporterspleinen voor en achter het stadion waar kan worden gegeten en gedronken. Achter het stadion staan diverse foodtrucks. Ook zijn partners OG Clean Fuels – het tankspel – en Century – de fitbus – aanwezig. Amoeri Barbershops staat er met meerdere kappersstoelen waar supporters kosteloos kunnen worden geknipt.

Doritos
Eten en drinken dat buiten het stadion wordt gekocht, mag niet mee naar binnen. Op alle tribunes zijn horeca-units aanwezig. Tussen speelminuut 30 en 60 en in de rust van het duel is een beperkt assortiment beschikbaar. Hierdoor kan de servicesnelheid omhoog. Zondag wordt er op de Koeman Tribune en Piet Fransen Tribune in de units zonder frituur een nieuwe snack aangeboden. Een grote portie Doritos inclusief kaas en salsa is te koop voor €3,75. Op dezelfde tribunes is het drankje SISI sinaasappelsap en mangosap voor €2.75 per flesje.

Pendelbussen
In samenwerking met Drenthe Tours rijden er vanaf de P&R Haren en Hoogkerk pendelbussen naar Euroborg. De eerste bussen rijden vanaf 10.15 uur naar Euroborg, de laatste bus vertrekt 25 minuten voor het eerste fluitsignaal. Op de terugweg kunnen supporters tot een uur na de wedstrijd de pendelbus richting de desbetreffende P&R pakken. Buslijn 28 rijdt niet vanuit het centrum van de stad. Voor supporters die op de fiets richting Euroborg komen, creëert FC Groningen extra gratis stallingsplaatsen.

Gerelateerd nieuws.

4 uur geleden

Drie thuiswedstrijden op Corpus, derby voor Onder-12

8 uur geleden

Elftal vragen aan… Lorraine Luchjenbroers (Vital Solutions)

1 dag geleden

Vanaf woensdag alle thuiswedstrijden tot winterstop in (voor)verkoop