Kom zondag op de fiets en maak kans op mooie prijzen!

22 april 2022

FC Groningen speelt aankomende zondag (24 april) de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo, aftrap 14.30 uur. De Trots van het Noorden roept samen met Gazelle en Groningen Bereikbaar supporters op waar mogelijk met de fiets naar het stadion te komen. Fietsers kunnen hun fiets stallen in een speciale VIP-fietsenstalling achter de Kolenmuur en maken kans op mooie prijzen.

pre-match-ajax-4

De drie partijen zetten zich samen in om het fietsgebruik bij supporters te stimuleren. Zeker tijdens de grootschalige werkzaamheden aan het Julianaplein is de fiets hét vervoersmiddel om eenvoudig bij het stadion te komen. Daarnaast past fietsen in de visie van Meer en Beter bewegen en is het goed voor het milieu. Om het fietsgebruik te stimuleren, heeft FC Groningen dit jaar extra fietsenstallingen bij de Kolenmuur geplaatst. Vlakbij deze stalling is het supportersplein gelegen. Bij de Kolenmuur is plek voor zo'n 350 fietsen.
 
Kom op de fiets en win!
Om de supporters die op de fiets stappen te belonen voor hun goede reisgedrag, wordt de Kolenmuur omgetoverd tot een speciale VIP-fietsenstalling. Supporters die hier hun fiets stallen, worden feestelijk ontvangen en maken direct kans op een gratis fietscheck. Daarnaast ontvangen ze na afloop van de wedstrijd een aantal presentjes en een flyer worden uitgedeeld waarmee ze mooie prijzen kunnen winnen. De gezamenlijke oproep van FC Groningen, Gazelle en Groningen Bereikbaar is: kom op tijd, pak de fiets en parkeer deze bij de Kolenmuur.
 
Operatie Julianaplein
Operatie Julianaplein heeft de afgelopen maanden voor forse verkeershinder gezorgd in de stad en duurt nog tot 9 mei. Tijdens de wedstrijd FC Groningen-Heracles Almelo is fase 5 van Operatie Julianaplein in volle gang. Dit betekent dat veel toegangswegen richting Euroborg zijn afgesloten. Mocht fietsen naar het stadion geen optie zijn, wordt verzocht zoveel mogelijk gebruik te maken van het Openbaar Vervoer of de P&R mogelijkheden in Haren en Hoogkerk. Zondag zullen vanaf twee uur voor de wedstrijd pendelbussen tussen P&R Haren/Hoogkerk en Euroborg worden ingezet. Kijk voor alle actuele verkeersinformatie op www.groningenbereikbaar.nl

Operatie Julianaplein – Afbeelding Liggend

Laatste nieuws