string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Kom zaterdag wanneer mogelijk met de fiets naar Euroborg.

Donderdag 18 april 2024 om 10:00

FC Groningen ontvangt SC Cambuur aanstaande zaterdag in een bomvolle Euroborg. Supporters wordt waar mogelijk verzocht zoveel mogelijk met de fiets of met het openbaar vervoer naar het stadion te komen. Automobilisten kunnen gebruikmaken van pendelbussen vanaf twee P&R-locaties rond Groningen. Aftrap zaterdagavond is om 21.00 uur.

Supporters die geen andere mogelijkheid hebben dat met de auto naar het stadion te komen, dienen rekening te houden met wegwerkzaamheden in en rond Groningen. Operatie Ringweg Zuid is de komende maanden in volle gang en dit levert verkeershinder op. Kijk voor meer informatie op www.groningenbereikbaar.nl.

Gezien de grote hoeveelheid aan gereserveerde parkeerplekken op P2 MyOffice zal er zaterdagavond bij de parkeerplaats zelf geen ticket kunnen worden gekocht. De laatst beschikbare parkeerplekken kunnen alleen online worden gekocht via https://tickets.fcgroningen.nl. Ga in de ticketshop naar het kopje ‘Vervoer & Parkeren’.

Kijk waar mogelijk naar alternatieven voor de auto, bijvoorbeeld een pendelbus vanaf P&R Haren of P&R Hoogkerk. De pendelbussen vanaf beide P&R-locaties rijden vanaf 19.00 uur en rijden tot een uur na het laatste fluitsignaal terug. Een retourticket kost €4,-.

Euroborg is tevens goed te bereiken via het openbaar vervoer. Supporters uit de stad en de omliggende dorpen die zaterdag op de fiets naar Euroborg komen, kunnen deze stallen in de gratis fietsenstallingen voor het stadion.

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

1 week geleden

Draag jij komend seizoen de kleuren van FCG? Verlengperiode seizoenkaarten begonnen

2 weken geleden

Jorg Schreuders Speler van het Jaar 2024