string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Kom vrijdag in de Kleuren van FCG naar het stadion.

Donderdag 09 mei 2024 om 15:14

Stad en Ommeland maken zich op voor een absolute kraker in Euroborg. FC Groningen trapt vrijdagavond om 20.00 uur af in eigen stadion tegen Roda JC, waarbij een rechtstreeks promotieticket naar de Eredivisie op het spel staat. Het supportersplein opent bij deze slotwedstrijd van de reguliere competitie al om 17.00 uur. FC Groningen roept supporters en sponsors op massaal in de groen-witte clubkleuren naar Euroborg te komen.

De Noordtribune Groningen zal vrijdag vanaf 16.30 uur in een corteo vanaf het Sontplein naar Euroborg lopen. Na de wandeling over de Europaweg komt de groep aan bij het stadion waar de spelersbus wordt onthaald. De bus met spelers en staf wordt omstreeks 18.15 uur verwacht bij de hoofdingang. Supporters zijn al vanaf 17.00 uur welkom bij Euroborg op het supportersplein. Een ideale plek voor een hapje en een drankje voorafgaand aan deze memorabele voetbalavond. Kom in het groen-wit naar Euroborg en laat zien dat jij achter de kleuren van FCG staat!

De stadionpoorten gaan open zodra de spelers van de Trots van het Noorden zijn onthaald. Eten en drinken van buiten, mag niet mee Euroborg in. Op alle drie de publiekstribunes zijn verschillende horecapunten te vinden, waar eten en drinken kan worden gekocht. Warme snacks zijn te koop bij de horeca-units met een frituur. Voor koud drinken kunnen supporters terecht bij één van de containers. Het is enkel mogelijk aankopen in Euroborg met PIN af te rekenen. Drinken wordt op alle tribunes uitgeserveerd in FC Groningen hardcups. Op deze bekers zit een statiegeld van €2,- per hardcup.

Vervoer
Stadjers en supporters uit de dorpen vlakbij Groningen wordt geadviseerd zoveel als mogelijk op de fiets naar Euroborg te komen. Fietsen kunnen rondom het stadion gratis worden gestald in één van de beschikbare stallingen.

Supporters die van verder moeten komen, kunnen gebruikmaken van de pendelbussen van Drenthe Tours. Deze rijden vanaf P&R Haren en P&R Hoogkerk direct naar Euroborg zonder tussenstop. Partner Drenthe Tours zet vrijdag extra bussen in en rijdt deze keer al vanaf 18.00 uur naar het stadion. De laatste bus vertrekt twintig mintuten voor de start van het duel. Een retour bedraagt €4,-.

Bij winst van FC Groningen zullen de bussen langer doorrijden na afloop van de wedstrijd zodat supporters de festiviteiten in het stadion kunnen bijwonen. Bij gelijkspel of verlies zullen de bussen tot een uur na het laatste fluitsignaal vanaf Euroborg vertrekken naar de P&R-locaties.

Kaartenmarkt
Seizoenkaarthouders op de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune kunnen wanneer ze zelf niet naar de wedstrijd gaan hun plaats aanbieden op de kaartenmarkt via de FC Groningen Ticketshop. Dit is het enige officiële en legale platform waarop wedstrijdkaarten kunnen worden aangeboden of worden gekocht.

De kaartenmarkt is alleen beschikbaar als er daadwerkelijk kaarten worden aangeboden. Voor seizoenkaart- en clubcardhouders geldt een aankooprecht waarbij maximaal één kaart kan worden (bij)gekocht. In het persoonlijke account in de Ticketshop staat je aankooprecht. Handel in wedstrijdtickets is verboden en strafbaar.

Waarschuwing
Waarschuwing: koop geen tickets elders aangeboden dan op de kaartenmarkt in de FC Groningen Ticketshop en bied ze ook nergens te koop aan!

Gerelateerd nieuws.

6 uur geleden

FC Groningen verlengt contract met Luciano Valente

23 uur geleden

Oud-voorzitter Jaap van der Linde overleden

2 dagen geleden

Open Dag FC Groningen op zaterdag 3 augustus