string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Kom in beweging met de FC Groningen Sponsorloop.

Donderdag 15 april 2021 om 13:00

FC Groningen daagt alle leden van amateurverenigingen aangesloten bij het FC Groningen Amateurconvenant uit om in beweging te komen. Samen met clubplan Nederland wordt in de meivakantie een FC Groningen sponsorloop georganiseerd speciaal voor alle amateurpartners van de Trots van het Noorden. Kom in beweging en ga rondjes lopen voor je club! 

Strik je veters!

Clubs aangesloten bij het FC Groningen Amateurconvenant kunnen zich aanmelden via sponsorloop.nl. De vereniging krijgt een kant-en-klaar promotieplan van partner Clubplan Nederland toegestuurd inclusief teksten en afbeeldingen op de sponsorloop te promoten. Leden en supporters die deelnemen aan de sponsorloop krijgen op de speciaal ingerichte actiepagina voor de vereniging een unieke actielink.

Via deze actielink kunnen sponsors het gesponsorde bedrag overmaken met iDeal. Op die manier worden contactmomenten vermeden. Deze speciale sponsorloop is niet bedoeld als evenement. De RIVM-richtlijnen zijn leidend. De sponsorloop wordt in de meivakantie van 1 tot en met 9 mei georganiseerd.

JeugdfondsSPORT_01_RGB_1200dpi_digitaal

Jeugdfonds Sport
FC-supporters die geen lid zijn van een amateurvereniging, maar wel graag willen deelnemen aan de sponsorloop kunnen kiezen om te lopen voor stichting Jeugdfonds Sport en zich aanmelden via https://www.sponsorloop.nl/jeugdfonds/
 
FC Groningen wil kinderen en volwassenen meer en beter in beweging krijgen. De Trots van het Noorden is ervan overtuigd dat voldoende bewegen de minimale vereiste is om het maximale uit jezelf te halen. In beginging komen voor jouw amateurclub is niet alleen goed voor de gezondheid, maar het levert de vereniging ook financieel een extra steun in de rug. FC Groningen kijkt er naar uit om alle ruim 200 aangesloten amateurverenigingen in beweging te krijgen.

Mooi geldbedrag
Vorig jaar werd er door SC Stadspark een mooi geldbedrag opgehaald door mee te doen aan een sponsorloop georganiseerd door het FC Groningen Amateurconvenant. Zie onderstaande video voor een sfeerimpressie. 

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

3 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven