string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Koken voor spelers.

Vrijdag 16 mei 2014 om 10:44

Vandaag is het World Food Revolution Day, een initiatief van de Britse top-kok Jamie Oliver. Jamie Oliver wil op deze dag jong en oud bewust maken van het belang van gezonde voeding.

Wereldwijd roept de Britse kok iedereen op om samen te gaan koken en eten. In meer dan 70 landen worden er activiteiten georganiseerd om te benadrukken hoe belangrijk en gezond, vers en zelf gekookt eten is.
Stuur je recept + foto toe
In het teken van de World Food Revolution Day heeft FC Groningen samen met Jumbo Euroborg een kookwedstrijd georganiseerd waar jij, als Junior Club/GWB lid, aan deel kunt nemen:
Maak thuis een gezonde lunch klaar, maak hier een foto van en stuur deze samen met het recept op naar de Junior Club/GWB. Je maakt dan kans om je lunch te serveren aan de spelers van de eerste selectie van FC Groningen.
Maak kans op de winst!
De jury van FC Groningen gaat alle ingestuurde gerechten beoordelen. De makers van de 5 best beoordeelde gerechten mogen hun gerecht klaarmaken voor de spelers van de eerste selectie.
Daarnaast wordt één persoon uitgekozen om op een wedstrijddag een VIP experience mee te maken bij FC Groningen.
Waar wordt het recept op beoordeeld:
– of het een gezonde lunch is
– of er verse producten worden gebruikt
– opmaak van het gerecht

Je kunt jouw foto + recept sturen naar juniorclub@fcgroningen.nl. Vermeld hierbij je naam, leeftijd en lidnummer. Insturen is mogelijk tot uiterlijk 1 juni 2014. De winnaars worden op 6 juni 2014 bekend gemaakt via de website van de Junior Club/GWB.

Creativiteit wordt beloond!

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Jens Schraven tekent eerste contract bij FC Groningen

2 weken geleden

In Memoriam: eerbetoon aan onze supporters

1 maand geleden

Informatie kaartverkoop duels met Friese tegenstanders