string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kirm, Sparv, Bizot, Beloften in FCG TV.

Vrijdag 29 maart 2013 om 10:24

FC Groningen TV brengt vanavond met Andraz Kirm een bezoek aan de basketballers van GasTerra Flames. Daarnaast is er een voorbeschouwing op het duel van zaterdag tegen Willem II en kijkt FCG TV alvast vooruit naar de competitiekraker van Jong FC Groningen komende dinsdag tegen Jong sc Heerenveen.

FC Groningen TV laat vanavond het eerste deel zien van basketballiefhebber Andraz Kirm die een thuiswedstrijd van de Groningse eredivisionist GasTerra Flames bezoekt. Kirm basketbalde zelf veel in zijn jeugd. maar koos uiteindelijk voor voetbal omdat hij daar net iets beter in bleek te zien. Na voetbal is basketbal de populairste sport in zijn geboorteland Slovenië.
Afgelopen week waren Tim Sparv en Marco Bizot actief op de internationale velden met respectievelijk Finland en Jong Oranje. Vooral Finland baarde opzien met een knappe 1-1 gelijkspel bij Europees- en wereldkampioen Spanje. Met Sparv en Bizot kijkt FCG TV terug op hun interlands en wordt er vooruit gekeken naar het duel van zaterdag van FC Groningen tegen Willem II.
Komende dinsdag vindt er op Sportpark Corpus den Hoorn een echte Beloften-kraker plaats. Dan ontvangt Jong FC Groningen, de nummer 2 van de Beloftencompetitie, koploper Jong sc Heerenveen. Het gat tussen beide ploegen is acht punten. Bij winst kan Jong FC Groningen de spanning in de competitie weer wat terug brengen en dus dichterbij de eerste plaats komen. FC Groningen TV beschouwt alvast vooruit.
FC Groningen TV wordt vanavond om 17.50 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1 en om 18.00 uur op Eredivisie Live 2. Daarna is FCG TV om 23.10 uur te zien op EL 1 en om 20.00 uur, 22.00 uur en 00.00 uur op EL 2. Zaterdag is de herhaling om 07.35 uur op EL 1 en om 19.05 uur op EL 3, voorafgaande aan Willem II – FC Groningen.
FC Groningen TV is zaterdag ook te zien op OOG TV. De uitzending op de lokale omroep van Groningen begint om 15.30 uur, waarna het tot 9.00 uur in de ochtend wordt herhaald.
FC Groningen TV is ook terug te zien op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Blijf op de hoogte van FC Groningen TV via Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren