string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Kirm: ‘Niet onze beste wedstrijd’.

Zondag 08 december 2013 om 17:49

Andraz Kirm werd, na de verloren wedstrijd tegen ADO Den Haag, door de supporters uitgeroepen tot Essent Man of the Match. Hoewel de Sloveen de steun van het publiek waardeerde, was hij teleurgesteld met het resultaat.

“Het is logisch dat we thuis graag wilden winnen,” zegt Kirm. “We speelden niet onze beste wedstrijd, maar hebben in de eerste helft toch een aantal goede kansen gehad. In de eindpass waren we ongelukkig en net niet scherp genoeg.”
ADO Den Haag maakte de kansen die ze kregen wel af. “Het gebeurt soms in het voetbal dat je meer kansen creëert dan de tegenstander, maar toch verliest. Zij speelden heel compact en daar hadden wij moeite mee.”
Goede safe
Kirm was betrokken bij het doelpunt van FC Groningen. De buitenspeler kwam vanaf links naar binnen gesneden, maar zag zijn schot door de keeper gekeerd. Uit de rebound kon Johan Kappelhof wel scoren. “Ik heb de laatste weken een paar goede kansen gehad, maar iedere keer deed de keeper zijn werk goed. Vandaag ook weer; ik kreeg de bal van Filip Kostic, kwam naar binnen en schoot, maar de keeper maakte een mooie safe.”
Uiteindelijk werd Kirm wel gekozen tot Essent Man of the Match. “Dat is altijd mooi, maar zo`n uitverkiezing is mooier als je wint en dat is vandaag helaas niet gelukt.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Jens Schraven tekent eerste contract bij FC Groningen

2 weken geleden

In Memoriam: eerbetoon aan onze supporters

1 maand geleden

Van der Ree maakt seizoen af als hoofdtrainer FC Groningen