string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Kirm, Kappelhof, Van der Velden, Chery en Ajilore in FCG TV.

Dinsdag 10 december 2013 om 11:18

FC Groningen TV kijkt vandaag terug op het duel van afgelopen zondag tegen ADO Den Haag met Andraz Kirm, Johan Kappelhof en Tjaronn Chery. Daarnaast is er een gesprek met Oluwafemi Ajilore, die zondag een bezoek bracht aan zijn voormalige ploeggenoten van FC Groningen, en gaat Nick van der Velden echte Groninger droge worst maken.

Afgelopen zondag verloor FC Groningen voor het eerst dit seizoen in Euroborg. ADO Den Haag won met 2-1 en verliet zo Groningen met drie punten. FCG TV kijkt terug op het duel met Essent Man of the Match Andraz Kirm, doelpuntenmaker Johan Kappelhof en Tjaronn Chery die zich het weerzien met zijn voormalige ploeggenoten heel anders had voorgesteld.
De spelers van FC Groningen werden zondag verrast met een bezoek van oud-ploeggenoot Oluwafemi Ajilore. ‘Femi’ bezocht afgelopen weekend vrienden in Groningen en plakte er een bezoek aan FC Groningen – ADO Den Haag aan vast. De middenvelder staat sinds kort onder contract bij het Deense FC Midtjylland, de club waar hij tot medio 2008 ook al voor speelde. Bij FC Midtjylland is hij herenigd met Petter Andersson zodat de Denen tegenwoordig een ‘Gronings’ middenveld hebben.
Vorige week was in FC Groningen TV te zien dat Nick Van der Velden kennis maakte met de Groninger droge worst van slager Lammert Moes uit Tolbert. Moes is volgens een jaarlijkse verkiezing van het Dagblad van het Noorden de maker van de lekkerste droge worst van het noorden. Vandaag gaat Van der Velden zelf aan de slag met het maken van de worst en blijkt hij een volleerd slagersknecht te zijn.
FC Groningen TV wordt vanavond om 17.00 uur en 23.40 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. FCG TV wordt herhaald om 18.00 uur en 22.10 uur op kanaal 3 en om 19.00 uur op kanaal 5. Morgen is FCG TV te zien om 13.25 uur op kanaal 1 van Fox Sports Eredivisie.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site: www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvVolg FCG TV ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Jens Schraven tekent eerste contract bij FC Groningen

2 weken geleden

In Memoriam: eerbetoon aan onze supporters

1 maand geleden

Van der Ree maakt seizoen af als hoofdtrainer FC Groningen