string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Kinderen kunnen in de voorjaarsvakantie ‘junior zeehondenverzorger’ worden.

Woensdag 12 februari 2020 om 15:39

Vanwege het succes in de herfstvakantie is de interactieve voorstelling waarbij kinderen een échte zeehondenverzorger kunnen helpen opnieuw opgenomen in de dagelijkse activiteiten in Zeehondencentrum Pieterburen tijdens de voorjaarsvakantie.

ZEEHONDENVERZORGER HERFSTVAKANTIE

Natuurlijk niet met een echte zeehond, want die kunnen bijten. Enkele kinderen uit het publiek kunnen een oefenzeehond een vispapje of medicijnen geven. Ook zal de zeehond gewogen moeten worden. Het dagelijkse werk van de zeehondenverzorgers en dierenartsen met de zeehonden in de opvang komen zo terug in de voorstelling.
 
Natuurlijk kun je ook op ziekenbezoek bij Olaf en Elsa! Deze twee zeehonden worden beide sinds december opgevangen en zijn te volgen via Social Media van het centrum. Tijdens het voeren kun je meekijken tijdens de verzorging van hen en andere zeehonden en kun je al je vragen stellen aan een medewerker.
 
Andere activiteiten in de voorjaarsvakantie zijn rondleidingen achter de schermen en workshops pastel tekenen en zeemansknopen. Ook zijn er meerdere boottochten op het wad.
 
Vanaf 15 februari t/m 1 maart 2020 (Voorjaarsvakantie)
11:00 uur: Rondleiding met gids* (NL)
12:00 uur: Help een zeehondenverzorger (interactieve voorstelling)
13:00 uur: Rondleiding met gids* (NL)
15:00 uur: Rondleiding met gids* (NL)
* Per persoon €4,50, reserveren via zeehondencentrum.nl/bezoek-het-zeehondencentrum/activiteiten of aan de balie van het Zeehondencentrum
 
P.s. Bestel nu de leukste zeehondencadeautjes in onze webshop! Ook de gloednieuwe zeehondenkalender 2020 is vanaf nu online te bestellen. Kijk gauw of er wat moois voor je tussenzit: www.zeehondencentrum.nl/shop

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding

3 dagen geleden

Opleiding bedankt uitzwaaiende spelers

2 weken geleden

Gezellige dag tijdens de Corponello Cup