string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kijkje achter de schermen.

Woensdag 25 februari 2015 om 14:12

Gisteren, dinsdag 24 februari, had de Junior Club de dag volgepland met rondleidingen door stadion Euroborg. Ruim 300 leden en introducees hebben een bezoekje gebracht aan het stadion en kregen een uniek kijkje achter de schermen.

Er moesten een paar trappen op- en afgelopen worden, maar dat hadden de bezoekers er wel voor over; zij hadden tenslotte de mogelijkheid om ruimtes te bekijken die normaal gesproken verborgen blijven voor de stadionbezoeker.
Het bezoek startte met een kijkje in een aantal skyboxen en ook de omroepkamer werd niet vergeten.
Hoe de gast-supporters wedstrijden in Euroborg beleven blijft vaak gissen, maar door een bezoek aan het gasten-vak is het nu wel beter in te denken.
“Even voelen of de stoeltjes op het Ereterras ècht zo lekker zacht zitten” (ja, dat scheelt toch wel!)
Natuurlijk mocht er ook aan het rand van het veld gekeken worden en konden de aanwezigen op de foto in de dug-out en spelerstunnel.
De persruimte is ook een populaire plek waar er veel foto’s gemaakt worden, maar het meest nieuwsgierig is men naar de kleedruimte van het eerste elftal.
Helaas hadden de ochtendgroepen pech, er waren spelers in  de kleedruimte en dus kon de ruimte bezocht worden. ’s Middags waren de spelers er niet meer, dus hadden de middaggroepen wel het geluk om de kleedkamer te bezoeken!
Er zijn een aantal foto’s gemaakt van de rondleidingen, deze zijn hier te bekijken.

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren