string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Kieftenbeld: ‘We sluiten 2014 niet af zoals we zouden willen’.

Zaterdag 20 december 2014 om 22:11

FC Groningen sloot het kalenderjaar niet af zoals het vooraf graag wilde. De Trots van het Noorden stond lange tijd op voorsprong in Dordrecht, maar FC Dordrecht kwam in de slotfase langszij en zo eindigde de FC het jaar met één punt en weer een gelijkspel. Een domper, zo oordeelde aanvoerder Maikel Kieftenbeld.

“Ze hebben de hele wedstrijd maar een paar kleine kansjes gehad en dan valt hij toch binnen,” analyseerde Kieftenbeld na afloop voor de camera van FOX Sports Eredivisie. “We hebben zelf gewoon te weinig goals gemaakt vandaag. In de eerste helft hadden we nog wat kansen, maar in de tweede helft hebben we te weinig kansen gecreëerd. We hadden de wedstrijd onder controle, maar moeten gewoon meer scoren en dat hebben we niet gedaan.”
FC Groningen is nu de afgelopen zes officiële wedstrijden ongeslagen, maar had het jaar graag afgesloten met de volle drie punten. “Met onze kwaliteiten moeten we hier gewoon winnen, maar dat hebben we niet gedaan en zo sluiten we 2014 niet af zoals we zouden willen. We waren aan een goede reeks bezig, maar dat moet je een wedstrijd als deze wel winnend afsluiten. Dat hebben we niet gedaan en dan sluit je het jaar toch wel met een zuur gevoel af.”

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding

3 dagen geleden

Opleiding bedankt uitzwaaiende spelers

2 weken geleden

Gezellige dag tijdens de Corponello Cup