string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kieftenbeld, nieuwe spelersbus en Nijland in FC Groningen TV.

Woensdag 13 augustus 2014 om 16:51

FC Groningen TV heeft donderdagavond op Fox Sports Eredivisie een uitgebreid gesprek met aanvoerder Maikel Kieftenbeld. De middenvelder hoorde afgelopen maandag dat hij één van de genomineerden is voor de titel Maatschappelijk speler Eredivisie 2014.

Daarnaast kijkt oud-speler Ignacio Tuhuteru terug op de drie jaar die hij bij FC Groningen speelde en gaat algemeen directeur Hans Nijland in op de actuele stand van zaken met betrekking tot de roerige transferperiode, waar FC Groningen momenteel midden in zit.
Kids United
Maikel Kieftenbeld is één van de vier genomineerden voor de uitverkiezing ‘Maatschappelijk speler Eredivisie 2014’. De captain van FC Groningen is lid van de maatschappelijk selectie van FC Groningen en zet zich al jaren vrijwillig in voor Kids United, de geadopteerde voetbalclub van FC Groningen voor kinderen met een beperking.
In FCG TV laat Kieftenbeld weten verheugd te zijn met de nominatie, maar ook dat hij het eigenlijk als iets vanzelfsprekends beschouwt om zich als voetballer maatschappelijk in te zetten. Daarnaast blikt hij terug op de eerste competitiezege van FC Groningen in het nieuwe seizoen, afgelopen zondag tegen Go Ahead Eagles, en kijkt de aanvoerder vooruit naar de thuiswedstrijd van komende zondag tegen Heracles Almelo.
Spelersbus
Zondag ging FC Groningen voor het eerst op weg naar een uitwedstrijd in de nieuwe spelersbus. FCG TV wachtte de gloednieuwe bus op bij De Adelaarshorst in Deventer en zag met eigen ogen dat het vervoersmiddel van de Trots van het Noorden een echte blikvanger is geworden.
In Deventer trof FCG TV ook oud-speler Ignacio Tuhuteru. De ex-linksbuiten speelde tussen 2001 en 2004 voor FC Groningen en werd in zijn eerste seizoen topscorer van de FC. In FCG TV kijkt Tuhuteru terug op zijn periode in het toenmalige Stadion Oosterpark..
Tranferwindow
Nog ruim twee weken en dan sluit het zomerse transferwindow. Na de overgang van Filip Kostic naar het Duitse VfB Stuttgart, afgelopen weekeinde, is FC Groningen nog op zoek naar één of meer versterkingen. Algemeen directeur Hans Nijland vertelt over de vorderingen en het plan van aanpak en kijkt ook nog even kort terug op het vertrek van smaakmaker Kostic.
Uitzendingen
FC Groningen TV wordt donderdagavond om 18.00 uur uitgezonden op FOX Sports Eredivisie kanaal 1. FCG TV wordt herhaald op donderdag om 23.30 uur op kanaal 1 en om 20.30 uur en 22.40 uur op kanaal 3. Vrijdag zijn er herhalingen om 10.55 uur en 15.45 uur op kanaal 1.
Online
De onderwerpen uit FC Groningen TV zijn na de reguliere uitzendingen ook te zien op deze website en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

4 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’