string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Kieftenbeld: ‘Ik weet nu hoe hij de ballen wil hebben’.

Zondag 30 september 2012 om 18:54

Net als vorige week stond Maikel Kieftenbeld aan de basis van één van de doelpunten van FC Groningen. Een mooi aangesneden voorzet werd door collega Michael de Leeuw goed ingekopt. Een kopie van het doelpunt tegen Zwolle. Toeval of niet?

“Michael is een goede vent. We kunnen het goed vinden, zowel op als naast het veld,” vertelt Kieftenbeld. “We liepen de afgelopen week al wat met elkaar te dollen. Ik vertelde hem dat ik nu weet hoe hij de ballen wil hebben. Het is mooi dat er vandaag een identieke goal wordt gemaakt aan die van vorige week.” 
Tekort
Kieftenbeld stond met een brede glimlach de toegestroomde pers te woord, al baalde hij van het verloop van de wedstrijd. “We doen onszelf tekort door het niet eerder af te maken. Zij scoren uit een halve kans en daardoor veranderd het hele beeld van de wedstrijd. Waar we eigenlijk met een verdiende voorsprong de rust in moeten, krijgen we nu een fluitconcert.”
“Het hoort niet zo zoals we het hebben uitgespeeld, maar dat we in de laatste minuut drie punten pakken, geeft wel een heel lekker gevoel. Eindelijk hebben we weer een keer thuis kunnen winnen. We hebben hard gewerkt en veel kansen gecreëerd. We winnen nu twee keer achter elkaar in de laatste minuten. Veerkracht zit er wel in.”

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’