string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Kids United en Stefano Magnasco in FCG TV.

Vrijdag 28 september 2012 om 15:48

De aflevering van FC Groningen TV zit vanavond propvol met leuke onderwerpen. Onder andere Kids United, een jarige Stefano Magnasco en de gemeente Haren komen vanavond voorbij in FCG TV.

Kids United speelde afgelopen woensdag een wedstrijd tegen een regioteam van de politie uit Groningen. Op Sportpark Het Noorden werd het regioteam van de politie volledig van de mat geveegd door Kids United, al lag dat ook aan de af en toe blunderende keeper van de politie. In de tweede helft werd het duel, die onder leiding stond van scheidsrechter Henk de Haan, echter toch eventjes weer spannend.
De afgelopen twee dagen konden inwoners van Haren gratis kaarten ophalen voor FC Groningen – Roda JC. In kledingzaak Engel de Bengel in Haren gingen donderdag alle 500 beschikbare kaarten over de toonbank. FC Groningen directeur Hans Nijland nam zelf donderdag een kijkje in Haren en ondervond dat de actie om de inwoners en ondernemers van Haren een hart onder de riem te steken, zeer werd gewaardeerd.
Vandaag (=vrijdag) viert FC Groningen verdediger Stefano Magnasco zijn twintigste verjaardag. Hij gaat vanavond uit eten met zijn vrienden David Texeira en Matias Jones, maar werd eerder vandaag alvast in het zonnetje gezet door de Fanshop van FC Groningen in Euroborg.
Woensdag bereikte FC Groningen de derde ronde van de KNVB Beker door met 2-1 te winnen van de amateurs van GVVV. Vanavond is in FCG TV een samenvatting te zien met daarin twee opvallende hoogtepunten.
Zondag vervolgt FC Groningen de competitie in Euroborg tegen Roda JC. Als FC Groningen weet te winnen, dan doorbreekt het een lange reeks zonder overwinningen in het eigen stadion. FCG TV vroeg aan Mitchell Schet en Virgil van Dijk wanneer de laatste keer is dat de FC thuis wist te winnen.
Let op: de reguliere uitzending van FC Groningen TV wordt vanavond om 17.50 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1. De herhaling op EL 1 is om 22.05 uur. FCG TV wordt vanavond ook om 19.00 uur, 21.00 uur en 23.00 uur herhaald op EL 2. Morgen is de herhaling om 08.40 uur te zien op EL 1. Zondag wordt FC Groningen TV om 14.10 uur uitgezonden op Eredivisie Live 3, voorafgaande aan FC Groningen – Roda JC.
 
FC Groningen TV is zaterdag ook te zien op OOG TV. De uitzending op de lokale omroep van Groningen begint om 15.30 uur waarna het tot 09.00 uur in de ochtend wordt herhaald.
 
FC Groningen TV is ook terug te zien op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvBlijf op de hoogte van FC Groningen TV via twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 weken geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Christian Braam