string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kassa’s vanmiddag om 15.15 uur geopend.

Donderdag 30 oktober 2014 om 14:30

FC Groningen wordt zondagmiddag tegen NAC Breda vanaf 16.45 uur aangemoedigd door meer dan 2.500 – veelal jeugdige – leden van amateurclubs, die zijn aangesloten bij het Amateurconvenant. Vanmiddag vanaf 15.15 uur zijn er in de vrije verkoop bij de kassa nog enkele honderden kaarten te koop voor het duel in de elfde speelronde.

Voorafgaand aan de wedstrijd in Euroborg worden er in het kader van het bezoek van de Amateurconvenantclubs diverse activiteiten georganiseerd. Zo zal net als de vorige wedstrijd het Kids Plein vanaf 15.15 uur geopend zijn. FC Groningen roept bovendien de leden van de 48 aanwezige teams op in hun eigen clubkleding naar Euroborg te komen en op de foto te gaan met het standbeeld van Tonny van Leeuwen, voor de hoofdingang van het stadion. Een professionele fotograaf is tussen 15.45 uur en 16.15 uur aanwezig om de teams op de foto te zetten. De foto’s worden na afloop gepubliceerd op de Facebookpagina van Amateurconvenant FC Groningen.
Spelers
Rond 16.00 uur zijn enkele selectiespelers, die niet beschikbaar zijn voor de wedstrijdselectie tegen NAC Breda, en Beloftespelers aanwezig in de buurt van het Tonny van Leeuwen standbeeld om handtekeningen uit te delen en op de foto te gaan met alle jeugdige supporters.  Ook zal tijdens de wedstrijd een ‘fan-camera’ zijn om de meest toegewijde en opvallendste supporters te filmen gedurende deze wedstrijd. De thuiswedstrijden tegen Go Ahead Eagles  (30 januari 2015) en SC Cambuur (12 april 2015) zijn dit seizoen de andere twee wedstrijden die door groepen leden van het Amateurconvenant kunnen worden bezocht.
Lijst met clubs
De 48 clubs die zondag aanwezig zijn: vv OKVC, cvv Oranje Nassau, vv Engelbert, VAKO, AVSB, SJO Wedde, vv Rood Zwart Baflo, vv  Bato, vv Zuidhorn, ZFC Zuidlaren, FC Lewenborg, VEV’67, sv Lycurgus, Rolder Boys, vv Heiligerlee, vv Bellingwolde, WVV, vv Wagenborgerboys, vv Roden, sv Yde de Punt, vv Gieten, sv Tynaarlo, vv GEO, SGO Grolloo, vv Leo Loon, VV Gorecht, vv Wildervank, SC Stadspark, vv HOC, vv Hoogezand, Veendam 1894, vv Nieuw-Buinen, vv SJS Stadskanaal, vv Muntendam, SJO vv Winsum, vv Wildervank, Asser Boys, SJO de Held, NEC Delfzijl, vv Omlandia, vv Niekerk, SV Bedum, sv Pesse, vv Oosterparkers, vv Warffum, vv Eext, vv Gasselternijveen en vv Siddeburen.
Kaartverkoop
Losse kaarten voor FC Groningen – NAC Breda (zondag 2 november, 16.45 uur) zijn te koop via alle reguliere verkoopkanalen, zoals deze website en de FanCorner. Er is vrije verkoop van toepassing. Kaarten kosten 21 euro per stuk. Zondagmiddag om 15.15 uur zijn de kassa’s van Euroborg geopend voor de verkoop van de resterende tickets.

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren