string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Kassa’s om 13.00 uur open; aandacht voor bekerwinst en afscheid.

Donderdag 07 mei 2015 om 16:15

Vanmiddag speelt de Trots van het Noorden de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2014/2015. In Euroborg is verliezend bekerfinalist PEC Zwolle te gast vanaf 14.30 uur. Na afloop zal de selectie van FC Groningen met de KNVB-beker een ereronde maken door het stadion. De kassa's zijn open om 13.00 uur.

Bij opkomst van de warming-up zal aanvoerder Maikel Kieftenbeld de KNVB-beker Euroborg binnendragen en op de middenstip plaatsen. De beker zal hier de gehele warming-up blijven staan. Wie dit bijzondere moment wil meemaken, dient rond 13.50 uur op zijn of haar plek in Euroborg aanwezig te zijn. Rond de wedstrijd is overigens voor 10 euro het speciale zwarte T-shirt ter ere van de bekerwinst te koop rond het stadion.
Op het laatste thuisshirt van dit seizoen zal – naast Energy Valley – op de achterzijde de naam prijken van De Haan Advocaten & Notarissen. Dit heeft deze sponsorrelatie te danken aan een actie, waarbij De Haan bij de aanleg van de zonnecentrale op het dak van Euroborg de meeste zonnepanelen afnam. In de rust van de wedstrijd strijden zeven deelnemers in de Gasunie Shoot-Out finale.
Bloemetjes
Na afloop van de wedstrijd zal er worden stilgestaan bij de vertrekkende spelers Nick van der Velden, Hilal Ben Moussa, Paco van Moorsel en de afscheid nemende Beloften-trainer Casper Goedkoop. Naast de Essent Man of the Match zal ook de kersverse Essent Speler van het Jaar, Tjaronn Chery, in de bloemetjes worden gezet.
Ook zal de gehele selectie en staf een ereronde maken langs alle tribunes in Euroborg om de fans te bedanken voor de steun in het succesvolle seizoen 2014/2015. Uiteraard zullen ze de KNVB-beker meenemen in deze rondgang langs het publiek. Spelers en staf vragen voor deze ereronde iedereen op zijn of haar plaats te blijven zitten of staan om op die manier iedere supporter mee te laten genieten van deze afsluiting van de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen.

Spelers zullen tot slot na de wedstrijd nog een bezoek brengen aan het Fluks Hoes en het Supportershome.
Koop via internet
Bij de kaartverkoop voor deze wedstrijd gelden geen restricties. Losse kaarten zijn vanaf 21 euro verkrijgbaar via deze website. Jeugd betaalt online vanaf 16 euro. Daarnaast is er uiteraard verkoop in de FanCorner van FC Groningen en bij de 35 FC Primera’s. Zondagmiddag openen de kassa’s en het stadion om 13.00 uur. De wedstrijd FC Groningen – PEC Zwolle staat vanaf 14.30 uur onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé

3 weken geleden

Maak kennis met Ali Khalil uit de onder-16: ‘ik doe er alles aan om te winnen’

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Nils Eggens: ‘Voetballen geleerd van mijn grote broer’