string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Kappelhof beantwoordt vragen via Skype.

Dinsdag 03 december 2013 om 13:59

Na een pilot begin dit jaar vond dit najaar op verschillende basisscholen in Groningen en Hoogezand-Sappemeer de tweede editie plaats van Scoren voor Gezondheid. Kinderen konden met hun klas door het maken van een eigen voedingsdagboek van één dag een Skypemoment winnen met Johan Kappelhof.

Gedurende het project Scoren voor Gezondheid hebben de deelnemende klassen spelerspost ontvangen van FC Groningen, waaronder een brief van Johan Kappelhof. De verdediger legde de kinderen in die brief uit dat het belangrijk is om gezond te eten. Daarnaast had de verdediger van FC Groningen zijn voedingsdagboek aan de brief toegevoegd.
De Hoeksteen
De klas, die het meest actief is geweest met het maken van een voedingsdagboek, kon een Skypemoment met Kappelhof winnen. De winnaar werd groep 5/6 van basisschool Chr. Daltonbasisschool de Hoeksteen Hoogezand. Dinsdagochtend zat de hele klas klaar om via Skype in contact te komen met de FC Groningen-speler.
 
Tijdens de Skypesessie beantwoordde Kappelhof vele uiteenlopende vragen van de basisschoolkinderen. Zo vertelde hij zelf ook wel eens een patatje met mayo te eten, maar dit niet te vaak te doen. Hij gaf aan goed op zijn voeding te letten. Profvoetballer word je volgens Kappelhof door veel te trainen en vooral veel plezier te hebben in wat je doet.
Gezondere samenleving
Met het project Scoren voor Gezondheid wil Stichting FC Groningen in de Maatschappij samen met haar partners bijdragen aan een gezondere samenleving in het verzorgingsgebied van FC Groningen.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Jens Schraven tekent eerste contract bij FC Groningen

2 weken geleden

In Memoriam: eerbetoon aan onze supporters

1 maand geleden

Van der Ree maakt seizoen af als hoofdtrainer FC Groningen