string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Kampioensfeest van het Noorden.

Woensdag 21 december 2016 om 13:30

Elk seizoen organiseert FC Groningen het Kampioensfeest van het Noorden. Pupillenteams O9 die met veel plezier en op een sportieve wijze kampioen zijn geworden, worden gehuldigd rondom een thuiswedstrijd van FC Groningen. Het hoogtepunt van deze speciale huldiging is het lopen van een ereronde op het veld in de rust van de wedstrijd.

Op zondag 18 december was het dan zover. Maar liefst 38 O9 pupillenteams van verschillende partnerverenigingen waren uitgenodigd om de wedstrijd FC Groningen – Go Ahead Eagles te bezoeken. Tien teams zaten in spanning af te wachten om het indrukwekkende hoogtepunt van de middag mee te maken, namelijk een ereronde lopen over het veld in de rust van de wedstrijd! Met veel enthousiasme hebben zij in hun voetbaltenue en zwaaiend met de vlag van de club hun kampioenschap nog eens gevierd.
 
Alle kampioenen zaten met een groen witte kerstmuts op de Koeman tribune waar zij, ondanks het gelijkspel, zorgden voor een leuke sfeer. Klik hier voor het fotoalbum van het Kampioensfeest. 

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Sven Bouland wint titel ‘Strijder van het Jaar’

7 dagen geleden

Fit met FC Groningen: Een succesvol programma voor werkgevers

2 weken geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding