string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kaartverkoopinformatie duels na interlandbreak.

Dinsdag 19 maart 2024 om 17:15

FC Groningen komt het komende weekend niet in actie vanwege de interlandbreak. Het weekend daarna begint de zinderende slotfase van de competitie met een dubbel programma buitenshuis in Den Haag en Emmen. Op zondag 7 april speelt de FC de eerstvolgende thuiswedstrijd wanneer NAC Breda te gast is in Euroborg.

FC Groningen begint de slotfase van het seizoen in Den Haag waar het op vrijdag 29 maart om 20.00 uur aftrapt tegen ADO Den Haag. Supporters die horen bij de voorrangsgroep hebben tot vanavond (dinsdag 19 maart 23.59 uur) voorrang op het kopen van een kaart voor het uitvak. Woensdag 20 maart 09.00 uur start de verkoop voor overige seizoen- en clubcardhouders. Kaarten voor de buscombi kosten €35,- per stuk. Een ticket voor eigen vervoer bedraagt €6,-.

Minimaal 4 personen per auto
Supporters met een ticket voor eigen vervoer dienen met (minimaal) vier personen per auto af te reizen. Alleen wanneer er minimaal vier personen in een auto zitten, wordt een parkeerkaart verstrekt. De parkeerkaarten moeten worden opgehaald bij een locatie in de buurt van Den Haag alvorens naar het stadion kan worden gereden. Het is niet toegestaan met 9-persoonsbusjes af te reizen. Kaartverkoop loopt via https://tickets.fcgroningen.nl.

Na het duel in Den Haag speelt FC Groningen op maandag 1 april om 14.30 uur in Emmen tegen FC Emmen. Deze uitgestelde wedstrijd behoort nog tot de derde periode en is geheel uitverkocht voor FC-supporters.

Thuiswedstrijden
Voor de resterende thuiswedstrijden in de competitie geldt een clubcardverplichting. FC Groningen kiest in de beslissende fase van de competitie voor geregistreerde kaartverkoop zodat op de thuisvakken in Euroborg daadwerkelijk FC-supporters zitten. Fans van de bezoekende club kunnen via hun eigen club een kaart kopen voor het uitvak van Euroborg.

NAC Breda is op zondag 7 april de eerstvolgende tegenstander in Euroborg. Het duel wordt om 12.15 uur afgetrapt. Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen per kaart drie kaarten (bij)kopen. Tickets zijn te koop via: https://tickets.fcgroningen.nl.

Gerelateerd nieuws.

35 minuten geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

15 uur geleden

De Kleuren van… Focko Onnes

2 dagen geleden

Update: seizoenkaartteller op 9.000