string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kaartverkoop laatste duels 2022.

Maandag 31 oktober 2022 om 16:29

FC Groningen speelt nog twee duels in de eerste seizoenshelft die vroegtijdig eindigt vanwege het WK in Qatar. Komende zondag gaat de Trots van het Noorden op bezoek in Utrecht. Zondag 13 november staat het thuisduel met Fortuna Sittard op het programma. Tickets zijn online te koop. 

20221030EMMENGRONINGEN002

FC Groningen krijgt zowel in Euroborg als tijdens uitduels veel steun van de supporters. Afgelopen zondag was in Emmen wederom een uitvak volledig uitverkocht. Momenteel hebben al ruim 670 FC-supporters zich al verzekerd van een ticket naar Utrecht. Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen nog tot donderdag 3 november 23.59 uur een ticket kopen. Kaarten zijn te koop via https://tickets.fcgroningen.nl.
 
De vorige thuiswedstrijd tegen PSV was er één waar nog lang over werd nagepraat en die niet snel zal worden vergeten. De energie op de tribunes sprong over op het veld en de titelkandidaat uit Eindhoven werd met 4-2 verslagen. Zondag 13 november speelt FC Groningen de laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar. Tickets zijn in de vrije verkoop te koop via https://tickets.fcgroningen.nl.
 
De Tonny van Leeuwen Tribune is al geheel uitverkocht. Op de Piet Fransen Tribune en Koeman Tribune zijn nog wel tickets verkrijgbaar. Na het duel met Fortuna speelt FC Groningen ruim twee maanden geen thuiswedstrijd. 

20220821GRONINGENGOAHEAD027

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren