string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Kaartverkoop gaat hard. Scoor snel een ticket voor de bekerkraker van donderdag.

Maandag 05 februari 2024 om 18:00

FC Groningen speelt donderdag in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker tegen Fortuna Sittard. De kaartverkoop voor het duel in Euroborg dat donderdag om 20.00 uur wordt afgetrapt gaat hard.

Zoals bekend is de seizoenkaart voor deze wedstrijd geen geldig toegangsbewijs. Seizoenkaarthouders die hun eigen plek hebben teruggekocht, hebben een e-ticket ontvangen in hun Ticketshop-account.

Alle supporters kunnen via https://tickets.fcgroningen.nl één of meerdere beschikbare tickets kopen voor de Koeman Tribune of de Piet Fransen Tribune. De nog beschikbare plekken op de Tonny van Leeuwen Tribune kunnen alleen door seizoenkaarthouders worden gekocht via een speciale link in de FC Groningen Ticketshop. Hier geldt tevens maximaal één extra kaart per seizoenkaarthouder.

Supporters van De Noordtribune hebben vanmiddag FC-supporters opgeroepen donderdag vroeg naar het stadion te komen. Het supportersplein zal al om 17.00 uur openen. Supporters kunnen voorafgaand aan de wedstrijd op het supportersplein terecht voor een hapje en een drankje. Via het DJ-duo G Town Madness wordt de voetbalsfeer extra aangewakkerd. De spelersbus van FC Groningen wordt 18.15 uur onthaald aan de voorzijde van het stadion. De deuren van Euroborg openen om 18.30 uur.

FC Groningen speelt deze week twee keer thuis. Na de bekerkraker van donderdag speelt de Trots van het Noorden op zondag 11 februari op het klassieke tijdstip van 14.30 uur thuis tegen TOP Oss. Kaarten zijn zonder restricties te verkrijgen via: https://tickets.fcgroningen.nl.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Kom zaterdag wanneer mogelijk met de fiets naar Euroborg

4 dagen geleden

Thuisduel met Cambuur in uitverkochte Euroborg

4 dagen geleden

Doelpuntenmaker Schreuders Koning van de wedstrijd na gewonnen duel in Venlo